Wojciech - ocena (1) Wydawanie nawet 5 zl na Medicover jest pomyłką. Ich działalność naśladuje w... Wojciech WM - ocena (1) Bardzo mocno polecam, miła obsługa i profesjonalne podejście do pacjenta WM Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam pobyt na oddziale dziennym. To kilka tygodni profesjonalnej i... Agnieszka
Natalia - ocena (1) Panie w recepcji nie powinny pracowac z ludźmi nikomu nie polecam. Podeszłam... Natalia Mike - ocena (1) Najlepsi fizjoterapeuci. Dziękuję za pomoc. Mimo diagnozy lekarskiej operacja... Mike Monika Jaworska - ocena (1) Mała Klinika to miejsce, gdzie czułem się komfortowo. Lekarze są przyjaźni i... Monika Jaworska Wacek - ocena (1) Tomokomputer badanie ok. Skandaliczny czas oczekiwania na opis: po 6... Wacek WV - ocena (1) jestem zadowolona z wizyty u neurochirurga, wreszcie lekarz zajął się mną... WV Izabela - ocena (1) Panie w recepcji w budynku Olivia Point niestety mało decyzyjne. Brak... Izabela Andrzej - ocena (1) Nie musiałem długo czekać na wizytę, a obsługa była bardzo miła i pomocna.... Andrzej A.Po - ocena (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta. A.Po Renata Pawlak - ocena (1) Klinika dysponuje nowoczesnym sprzętem, co w połączeniu z komfortowym... Renata Pawlak Karolina - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! Umawiałam wizytę na cito i dostałam termin na... Karolina Michalina - ocena (1) Wizyta u pani doktor Ewy Paszkiewicz przebiegła w miłej i spokojnej... Michalina Magda - ocena (1) Ćwiczenia oraz zabiegi na bolące kolano przyniosły efekty po tygodniu... Magda Karolina - ocena (1) Podejście do dziecka profesjonalne i indywidualne. 8-latek z chęcią... Karolina K. Stroińska - ocena (1) Pani Agnieszka jest pielęgniarką z ogromną wiedzą oraz bardzo dobrym... K. Stroińska Justyna - ocena (1) Przemili fizjoterapeuci, którzy mają bardzo dużą wiedzę i potrafią ją... Justyna Pacjent - ocena (1) jestem zadowolona z przebiegu wizyty u dr Pyrzowskiego - neurologa, polecam Pacjent Katarzyna N. - ocena (1) polecam wizytę u dr Pulki neurochirurga - miły, rzeczowy i przede wszystkim... Katarzyna N.