Karolina - ocena (1) Podejście do dziecka profesjonalne i indywidualne. 8-latek z chęcią... Karolina K. Stroińska - ocena (1) Pani Agnieszka jest pielęgniarką z ogromną wiedzą oraz bardzo dobrym... K. Stroińska Justyna - ocena (1) Przemili fizjoterapeuci, którzy mają bardzo dużą wiedzę i potrafią ją... Justyna
Pacjent - ocena (1) jestem zadowolona z przebiegu wizyty u dr Pyrzowskiego - neurologa, polecam Pacjent Katarzyna N. - ocena (1) polecam wizytę u dr Pulki neurochirurga - miły, rzeczowy i przede wszystkim... Katarzyna N. Mariola - ocena (1) Profesjonalna kadra , zaangażowany, empatyczny , zespół z wielkim potencjałem... Mariola Marta - ocena (1) Mała Klinika wyróżnia się wysokim standardem opieki medycznej.... Marta Marcin - ocena (2) Pełna klasa Klinika i Personel Marcin Robert Marek - ocena (1) Atmosfera obecna w klinice jest niesamowita. Usługi na najwyższym poziomie.... Robert Marek Karina - ocena (1) Wykwalifikowany personel, nowoczesne wyposażenie i indywidualne podejście do... Karina Joanna - ocena (1) Bardzo niemiło, oschle. Więcej nie wrócę. Joanna MariuszP - ocena (1) Chciałbym pochwalić prace / zapał rehabilitantów z oddziału Obrońców Wybrzeża... MariuszP poiesis - ocena (1) Zdecydowanie polecam Przychodnię Stermed w Wejherowie. Zarezerwowałem wizytę... poiesis Ewelina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, czułam że w końcu ktoś... Ewelina Niezadowolony pacjent - ocena (1) Z przykrością stwierdzam, że to klinika której usługi nie mają prawa bytu w... Niezadowolony pacjent B. - ocena (1) Placówka gdandk Pani Ola z recepcji jest zaangażowana i oddana pacjentowi.... B. Katarzyna - ocena (1) Rehabilitacja na NFZ daje wiele do życzenia i tłumaczenie pracownika, że... Katarzyna Dawid - ocena (1) Totalnie nie polecam. Po miesięcznym oczekiwaniu na wizytę otrzymałem 40... Dawid Pacjent - ocena (1) Nie polecam. Przed wizytą trzeba upewnić się ile dokładnie kosztuje wizyta.... Pacjent Autor - ocena (1) Mimo nagłej potrzeby wizyty lekarskiej pani w recepcji stanęła na glowie i... Autor