Ewelina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, czułam że w końcu ktoś... Ewelina Niezadowolony pacjent - ocena (1) Z przykrością stwierdzam, że to klinika której usługi nie mają prawa bytu w... Niezadowolony pacjent B. - ocena (1) Placówka gdandk Pani Ola z recepcji jest zaangażowana i oddana pacjentowi.... B.
Katarzyna - ocena (1) Rehabilitacja na NFZ daje wiele do życzenia i tłumaczenie pracownika, że... Katarzyna Dawid - ocena (1) Totalnie nie polecam. Po miesięcznym oczekiwaniu na wizytę otrzymałem 40... Dawid Pacjent - ocena (1) Nie polecam. Przed wizytą trzeba upewnić się ile dokładnie kosztuje wizyta.... Pacjent Autor - ocena (1) Mimo nagłej potrzeby wizyty lekarskiej pani w recepcji stanęła na glowie i... Autor Maciek - ocena (1) Co tu dużo pisać taka stonka medyczna mam jeden z wyższych abonamentów i... Maciek Lashlo - ocena (1) Człowiek płaci niemały abonament a dostępu do lekarzy brak , ani na Usg , ani... Lashlo Janka - ocena (1) Z wielką przyjemnością polecam to miejsce, szczególnie z uwagi na bardzo... Janka Michał - ocena (1) Bardzo miła atmosfera ,profesjonalne podejście do pacjenta ,szybko ,terminowo... Michał Asia - ocena (1) Polecam placówkę Affidea Metropolia. Bardzo profesjonalna obsługa... Asia Anna - ocena (1) Byłam na kilku zabiegach fizjoterapii odcinka szyjnego. Miewałam wcześniej... Anna Julcia - ocena (1) Bardzo dobra klinika z doświadczonymi specjalistami. Gorąco polecam Julcia IZA - ocena (1) Z całego serca polecam to miejsce. Opieka na najwyższym poziomie. Doskonali... IZA Magdalena Neuman-Łaniec - ocena (1) Polecam Affidea Gdynia, ul. 10 lutego. Bardzo szybki termin. Badanie długie,... Magdalena Neuman-Łaniec Roxi - ocena (1) Jeśli się pacjencie zastanawiasz czy warto zapłacić za badanie i wizytę a nie... Roxi Anna - ocena (1) Nie jestem zadowolona z pracy rehasport ergo Gdansk.Bardzo wysokie... Anna Tomek - ocena (1) Za krotkie badanie AI, ktore mozna zrobic za 30zl, zaplacilem 170zl.... Tomek Cezary - ocena (1) Nie polecam bo dostęp do specjalistów tragiczny. Gdy nie miałem abonamentu... Cezary