Leszek - ocena (1) luxmed jest tylko z nazwy "LUX", reszta niestety, tragiczna. Najgorzej jest z... Leszek aga - opinia (2) Nie polecam. Co innego obiecują przed badaniem gdy kasują kupę kasy, a potem... aga Kris - opinia (2) Ta prywatna opieka medyczna to jakiś ponury żart. Za roczny pakiet zapłaciłem... Kris
P - opinia (2) :/ Prywatną opieka medyczna gorsza od panstwowej P Michał - ocena (1) Konkretny lecz przyjaźnie nastawiony urolog. Bada dokładnie, potrafi jasno... Michał Marek - ocena (1) Od lat jestem pacjentem pana doktora Brunowicza .Wspaniały specjalista i... Marek Agnieszka - ocena (1) Historia z bólem kręgosłupa małżonka zaczęła się ponad 4 lata temu... Agnieszka Kamil - ocena (1) Byłem na wizycie u urologa. Mogłem liczyć na szybką diagnozę i profesjonalną... Kamil Anna - ocena (1) Wizyta u proktologa - koszt 380 zł. Lekarz spóźnia się 15 min., ani słowa... Anna Anna A. - ocena (1) Odwiedziłam placówkę medyczną Mediss Medical. Byłam bardzo zadowolona z... Anna A. Agnieszka B - ocena (1) Korzystam z usług tej palcówki od 2017r Najpierw chodzilamutam do dr... Agnieszka B Wiktor - ocena (1) wszystko super, opis dostalem tego samego dnia, nowy aparat polecam Wiktor Ela - ocena (1) Tragedia!!!!! Lekarze z małymi wyjątkami są w porządku. System rejestracji... Ela Anna - ocena (1) Placówka z nowym aparatem, posiadająca bezpośrednio parking, który zawsze ma... Anna Jerzy - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, bardzo kompetentna i życzliwa młoda ekipa.... Jerzy Alicja - ocena (1) Fantastyczna ekipa profesjonalistów! Z całego serca polecam! Na pewno wrócę.... Alicja Michał - ocena (1) Personel miły i pomocny. Na wynik czekałem około tygodnia. Panie w... Michał Magda - ocena (1) Polecam. Lekarze z dużym doświadczeniem. Magda Beata - ocena (1) Polecam !!!! Pani Agnieszka to najbardziej kompetentny, posiadający olbrzymią... Beata Krystyna S. - ocena (1) Miałam wykonany zabieg blokady kręgosłupa u dr Krakowiaka. Szybko wróciłam do... Krystyna S.