czy ktoś był na placu zabaw w ETC na Zaspie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
w przedszkolu znalazłam ulotki nowego placu zabaw w ETC... czy ktoś organizował tam urodzinki dla 5-latka? nowe niesprawdzone miejsce to trochę zagadka, dlatego będę wdzięczna za opinie i podpowiedzi czy warto...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ktoś był na placu zabaw w ETC na Zaspie?

chcoałam zorganizować tam urodziny dla syna, ale.... No właśnie jest kilka ale...
1) ja bym tego nie określiła jako plac zabaw tylko bardziej plac edukacyjny
2) nie ma tzw "małpiego gaju" i to jest duży minus
3) jest tam jakoś smutno i zawsze świeci pustkami, mieszkam tuż obok ETC i jestem w tam prawie codziennie, zawsze jest tam pusto a jak się znajdzie jakiś chętny to jest to jedno góra troje dzieci.

jak ja tam byłam pytać się o zorganizowanie urodzin dla syna to bawił się tm jednen chłopczyk a była to godzina 18:00

ja tam bym nie zorganizowała urodzin dla dziecka bo bałabym się, że dzieci najzwyczajniej w świecie będą się nudzić :(

Także ja wybrałam inny plac zabaw na zorganizowanie urodzin dla syna :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sorrki za błędy ale coś się dzieje z moją klawiaturą :(

http://forum.trojmiasto.pl/w-ETC-jest-nowa-sala-zabaw-dla-dzieci-t283985,1,160.html

a ja tylko dodam, że małpie gaje są wszędzie - a to jest zupełnie inne i warto czasem poobserwować i poeksperymentować z własnym dzieckiem.
Nawet jak ma się wrażenie, że będzie się nudzić :) Bo nagle okazuje się, że wlezie do jakiegoś domku albo na wieżę i znika - bo sobie znajdzie zajęcie. A dla nas szansa, że jak mu się spodoba takie wymyslanie zabawy - to potem podobną zorganizuje sobie w domu - i żegnaj nudo (i zawracanie nam głowy) ! Poza tym bardzo podoba mi się ta ściana w Sali z tęczą - próbowałyście na niej coś rysować z dzieckiem ? Można je np. obrysować i pokazać jakie jest duże :) Moim się podobało.

a tak na marginesie malpi gaj w alfie tez swieci pustkami i dziewczyna mowila ze w tyg nic sie nie dzieje.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...