czy ktos ma sprawdzony sposob na luszczyce glowy

rok temu zaszlam w ciaze,i od tamtej pory mecze sie z tym problemem,pomocy lekarz daje mi locoid crelo emulsja ,bo karmie piersia i szampon specjalny taki smierdzacy jak smoł,moj email reniaotomin@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ktos ma sprawdzony sposob na luszczyce glowy

renia jest pewna metoda , niekonwencjonalna jesli nie pomoze to nie zaszkodzi napewno nazywa sie urynoterapia tutaj link poczytaj troche

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=745687&start=0

Z tego wynika że skóra głowy nie była z jakiegoś powodu dostatecznie zakwaszona i wtedy działo się żle! Ja bym spróbowała , wydaje się nieprawdopodobne ale logiczne :P

kocio zauwazylam ze tutaj na forum nie masz zazwyczaj nic madrego do powiedzenia wiec moze po prostu przestaniesz sie odzywac jesli teat cie nie dotyczy , no i swiadczy tylko o twojej znikomej wiedzy na wiele tematow albo wogole brakiem wiedzy , zreszta nie bede z toba dyskutowac ludzie inteligentni przewaznie najpierw zdobywaja wiedze i informajce na dany temat a potem zabieraja glos ....dotarlo?

pisz na temat lub się powstrzymaj

;) wez wypij sobie meliske bo chyba za bardzo nabuzowana jestes;)

Inne tematy z forum

leczenie trądziku (118 odpowiedzi)

Witam, chciałabym się rozeznać, czy ktoś boryka się z tradzikiem, bliznami po nim jakie...

Pilne!!! Stomatolog i narkoza!!! (29 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Z góry informuję wszystkich, że to nie żart i niech nikt nie próbuje mnie...

dr zabielski-neurolog (14 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.