czy ktoś ma takie nosidło??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
http://allegro.pl/ergonomiczne-nosidlo-ono-brazowe-wysylka-0-zl-i1244389597.html

Dziewczyny chciałabym kupić takie nosidło, ma może któraś z was takie? Napiszcie swoje opinie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ktoś ma takie nosidło??

akurat nosidła nie mam (na razie chustuję małego) ale poszukaj info na chustoforum - tam jest sporo wpisow o nosidłach;
Taka mała rada - wszelkie nosidła ergonomiczne, niezaleznie co pisza producenci, sa dla dzieci stabilnie siedzacych a nie wczesniej;
http://forum.chusty.info/forum/

mam takie tylko czerwone. Dla mnie ok, ale wg mnie dopiero jak dziecko trzyma głowkę w miarę sztywno

czyli tak od którego miesiąca? w aukcji jest że od 3

boze własnie zobaczylam dokladnie te zdjecia z opisu i ten facet z komorka - masakra ze takie malutkie dziecko wpakowali w cos takiego - ono tam wisi :/ nozki zle ulozone --> widzac ta fotke nie kupilabym tego produktu;
Ten niby kapturek na glowke tez kiepsko wyglada - nawet jak dziecko sztywno trzyma glowke ale spi to musi miec na calej dlugosci pleckow i karku podparcie a z tych zdjec to tak nie za bardzo wyglada;
Jak dla mnie to nosidlo jest dla dziecka starszego niz 3 m --> moze dobre dla takiego wieku jak ta dziewczynka ze zdjec;

my synka włożyliśmy pierwszy raz jak skończył ok 4 miesiące, wcześniej nie trzymał główki dobrze, latała mu trochę na boki jak próbowałam go nosić, wiec dla mnie to było za wczesnie. no i na początku był wrzask i płacz juz po paru minutach noszenia. potem się przyzwyczaił :)

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Locus (7 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...