czy ktos uzywa programu Picasa i wie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny chcialabym zlikwidować wszystkie zdjecia z internetu ktore udostepnialam przez ten program ale kompletnie nie wiem jak to zrobic,usunelam wszystkie albumy po kolei a potem odinsalowalam program ale w necie dalej sa fotki w tym wypadku ubran ktore chcialam sprzedac ale to ju nie aktualne rzeczy i chce usunac by nie wprowadzac w bład i nie zasmiecac neta-ktos pomoże????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ktos uzywa programu Picasa i wie?

usówanie zdjęć może potrwać do 24h

dzieki to poczekam

czy może mi ktos napisac co po kolei powinnam zrobic bo zdjecia dalej sa a ja juz nie mam pomyslu-dziekuje

ale gdzie ty usuwasz te zdjęcia? na swojej picasie? czy w internecie na stronie picasy?

Bo musisz wejść w swoją galerię na stronie internetowej, wejść w album, czynności, usuń album i usuwa się od razu

tak w swoim Picasa usuwam i tam juz nie mam nic ale w internecie dalej istnieja i nie wiem o co chodzi :(

bo tak jak Ci piszę musisz usunąć w internecie, wejść na swoje konto picasy w internecie i tam usunąć. Wchodzisz w album, czynności, usuń album. To że usuwasz na swoim kompie a nawet odinstalowałaś picasę to nic nie da.

tak jak wyżej wejdź tu http://picasaweb.google.com zaloguj się. Potem wejdź w Album > Czynności > Usuń Album.

I pamiętaj, że zdjęcia nie od razu znikną z sieci!

no to chyba sie udało-dziekuje- zobacze po 24 h

Inne tematy z forum

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...