czy ktoś zna?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
sala weselna nowy dwór wejherowski ulica zbychowska 36? miał koś wesele w tym miejscu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ktoś zna?

Byłam tam na weselu we wrześniu. Sala bardzo elegancka, chociaż mała. Pokoje bardzo czyste. Wszystko byłoby super, gdyby nie bardzo niemiła obsługa (żeby być sprawiedliwą dodam, że jedna z pań - starsza w rudych włosach - była kontaktowa - rozumiała, co się do niej mówi, cała reszta, gdy prosiliśmy o uzupełnienie napojów lub cokolwiek innego szła dalej lub patrzyła jak na wariatów). Kelnerki wyjątkowo niezorganizowane, każda obsługiwała około 30 osób, a mimo to nie dawały rady i wystawienie obiadu zajęło godzinę. Chodziły wyjątkowo powoli, a jedna nawet ubrała 10 centymetrowe czarne szpilki, stąd wiem, że raczej były to osoby z "łapanki", a nie profesjonalistki. Pani w poprawiny trzy razy podeszła do mojego stołu i powiedziała, że zaraz przyniesie ziemniaki, do kuchni miała 10 metrów i zajęło jej to... uwaga 30 minut. Jedzenie dobrze przygotowane, jedyne złe danie to słodki i zimny barszcz w wesele, w poprawiny był gorący, ale nadal słodki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a czy wiesz czy to był kucharz z tej sali czy może Para Małda miała swojego kucharza?

?? jak w temacie

nikt nic nie wie??

jak w temacie?

kucharza możesz mieć swojego a jeżeli nie znasz nikogo to napisz na tomino8204@wp.pl to ci polece dobrego gościa

już podpisałam umowę z ta salą i mam od nich kucharkę. Ale nadal szukam opnie na temat sali. Może ma ktoś jakieś zdjęcia dekoracji tej sali:)

jak w temacie

jak powyżej...

Sala przede wszystkim nowa, w miarę przestronna i jasna (fajnie dla fotografa) , jedzenie pyszne no i nie zauważyłem żeby kelnerki były jakieś ślamazarne ;)
Kilka fotek z tej sali na stronie
http://studiogregor.pl/gallery/galeria/zabawa/15.html
tylko poklikaj trochę w prawo strzałką bo na początku jest sala Grinholc Rumia ;)
Pozdrawiam Grzegorz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo dziekuje :)

Jestem z zespołu muzycznego, graliśmy tam kilka razy, sala nowa, ładna, czysta, kelnerki normalne, jedyne co to trochę dziwny układ tej sali, chodzi o te filary na środku sali.

Jestem z zespołu muzycznego, graliśmy tam kilka razy, sala nowa, ładna, czysta, kelnerki normalne, jedyne co to trochę dziwny układ tej sali, chodzi o te filary na środku sali, trochę musieliśmy najpierw pomyśleć, żeby dobrze rozłożyć sprzęt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma ktoś tam wesele lub był na jakieś imprezie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam tam na weselu, ślicznie, czyściutko :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mala a ty tam masz wesele we wrzesniu?

mała a na ile osób wyprawiasz wesele ? byłabym wdzieczna gdyś napisała do mnie na email: sevelina1988@wp.pl

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.