czy macie już kombinezony/buty dla dzieci na zimę?
Byłam w piątek na zakupach - w planie 2 pary butów dla chłopców, 2 kurtki, 2 pary spodni zimowych. Plan był prosty, ecco/geox w outlecie, potem kappahl w matarni i ew. w GB. I tutaj się zdziwiłam nieco - zimowe buty w ecco dla chłopca były tylko do rozmiaru 21, potem od 25 do 28. A ja szukałam 23 i 31. W sklepie ecco w matarni - w rozmiarze 23 1 para. Kombinezonów w rozmiarze, który szukałam też nie było, ostatnia kurtka dla młodszego była w klifie, ale pani nawet nie mogła mi jej odłożyć...Dla starszego kurtki też już nie było...
Czy jesteście już w pełni zaopatrzone - w końcu zima za rogiem???
Nie cierpię kupować rzeczy zimowych latem, bo wtedy straszą w szafie i mam wrażenie że z każdym dniem robi się coraz zimniej. Ale jeszcze miesiąc temu w h&m były boskie czapki ze star wars, a 2 tygodnie później już tylko z elmo i ciasteczkowym potworem...
Czy jesteście już w pełni zaopatrzone - w końcu zima za rogiem???
Nie cierpię kupować rzeczy zimowych latem, bo wtedy straszą w szafie i mam wrażenie że z każdym dniem robi się coraz zimniej. Ale jeszcze miesiąc temu w h&m były boskie czapki ze star wars, a 2 tygodnie później już tylko z elmo i ciasteczkowym potworem...