czy sa ....

czy sa jeszcze na tym swiecie kobiety ktore kochaja szanuja sa uczciwe nie patrza tylko na kase a na wartosc czlowieka ... bardzo ciezko odnlesc taka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy sa ....

a gdzie szukałeś? może nie ta gdzie są?

szukalem juz wszedzie

Szukaj kobiety inteligentnej w teatrze, operze, na wernisażu itp. W taki sposób mój kolega szukał swojej drugiej połówki. Znalazł ją po 3 latach... Samotność kosztuje, przychodzą srogie chwile zwątpienia ale się opłaca. Ja też zamierzam zainwestować w ten sposób... Proszę życz mi powodzenia... Tobie życzę również...

dziekuje za rade i zycze powodzenia:)

Marceli zapraszam Cie na gg 13030148 :))
Oczywiście jeśli masz ochotę porozmawiać , nawet o codziennych głupotach :)

oczywiście że są... pewnie tak samo jak faceci... którzy nie lecą tylko na spalone na solarce rodzynki z zawartością tłuszczu 0%... tylko wiesz... chyba szukamy nie w tym miejscu gdzie trzeba...
pozdrawiam i zapraszam... gg 2297728
MK

wierze ze sa i nie lece na panienki "spalone jak rodzynki z zawartoscia tluszczu 0%" dla mnie najwazniejsza jest wartosc czlowieka to co ma....

oj są takie, oddane jak diabli, tylko je potem mąż zdradza, zostawia z dzieckiem i bez kasy w kieszenie.... i trzeba zacząć od nowa :(

no tak zgadza sie ale nie wszyscy faceci to... ja mam kilka zasad w rzyciu i sie ich trzymam
a tak oddanej jeszcze nie znalazlem

fakt nie wszyscy - męża miałam jednego

to witam w klubie z duzym doswiadczeniem :) takie przezycia duzo ucza

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...