czy są tu mamusie z Osiedla Morskiego?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
hej. są może wśród nas jakieś mamy z Osiedla Morskiego w Gdyni chętne do wspólnych wyjść na spacer z dziećmi albo na nasz pusty plac zabaw:)? Mąż niedługo wraca do pracy po urlopie i coś czuję, że ta jesienna aura i samotne siedzenie z dwójką zacznie mi mocno doskwierać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy są tu mamusie z Osiedla Morskiego?

hop, hop, nikogo nie ma?

Witam.
Chyba lepiej poszukac na forum osiedlowym...

:P podbijam na pierwszą stronkę :)
Mogę z czystym sumieniem zareklamować koleżankę bo całą wiosnę, lato i jesień spędziłyśmy razem na bulwarze :)
Można się spodziewać bardzo miłych spacerów i rozmów, poczucia humoru i uroczych córeczek.
Jednym slowem polecam !!

Mam nadzieje Jodan że się nie obrazisz za taką reklamę. Buźka !

Hmmm a gdzie jest Osiedle Morskie w Gdyni???

W Gdyni nie ma;)

Wieś Pogórze, gm. Kosakowo;)

sorha-dzięki;).
a na osiedlowe forum nie zaglądam - za dużo kwasów:)

a jak się tam mieszka? jesteście zadowoleni z mieszkania, developera, okolicy i sąsiadów?

A może warto być troszkę bardziej miłą i życzliwą dla sąsiadów, to nie trzeba będzie szukać w taki sposób...

Moja kolezanka mieszka na Morskim. Ma takiego fajnego 2,5 latka Stasia. Moze ktoras ja kojarzy? Nazywa sie Ola.

szkoda że na forum często brakuje takich życzliwych i miłych jak np Mieszkanka Osiedla Morskiego..
skąd w was tyle złośliwości ??.. jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to lepiej się może nie udzielać..

...
to powiedziałem Ja
JARZĄBEK =D

W Gdyni jest coś takiego jak Klub Mam http://www.klubmamgdynia.pl/ organizują spotkania mam z dzieciaczkami.Ja jeszcze tam nie byłam.

mieszkanka osiedla morskiego-dobrze, że się jeszcze na Ciebie nie natknęłam. ale chodzi tu jedna mamuśka z taka naburmuszoną miną, którą reszta omija szerokim łukiem-pewnie ty;). a odnośnie życzliwości wobec sąsiadów to spokojnie - z 1 etapu budowy znam prawie wszystkie mamy, tylko dziewczyny wróciły juz do pracy.
a klub mam gdynia - super sprawa, znam, byłam, polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja się do tego Klubu Mam wybieram się i wybrać nie mogę zawsze coś np dziś nauczycielka dzwoni by starszą córkę zabrać bo jest podejrzenie że może mieć rumień zakaźny.
Mamy na oku mieszkanie na Pogórzu dosyć blisko Morskiego Osiedla to może kiedyś uda się poznać na spacerku.

Pewnie nieraz się mijałyśmy na osiedlu a to z wózkami czy sankami.... mam 19 mies. córeczkę i często popołudniami chodzimy razem na spacerki:)

Hania-my teraz codziennie jesteśmy, ja ciągam ze sobą dwójkę;). może kiedyś uda nam się spotkac na spacerku:). jak coś pisz do mnie na priva

Witam wszystkie mamy :) zamierzamy z mezem kupic mieszkanie na Osiedlu Morskim. Moze ktoraś z was napisac mi jak sie tam mieszka czy w poblizu jest biedronka,lidl itp. Dziekuje

Inne tematy z forum

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html