Jak uważacie? Ja za bardzo się nie znam, mój narzeczony też nie, ale jest za sobieskim na nasze wesele. Chodzi mi o to, żeby gościom "smakowało" i się za bardzo nie pochorowali na drugi dzień:)
00
Re: czy sobieski to dobra wódka?? ;)
jolga
(16 lat temu)
ja sie tez nie znam ale na wszystkich weselach, imprezach jakich bylam ostatnio(a bylo niemalo) byl zawsze sobieski
01
kasia_em
(16 lat temu)
Poczytałam sobie właśnie opinie w internecie i ile osób, tyle zdań. Jak ktoś chwali jakąś wódkę, to zaraz drugi pisze, że okropna...:)
10
moronia
(16 lat temu)
u nas była na weselu obok innych alkoholi...nikt nie narzekał...ale ilu ludzi -tyle gustów...
00
ankara
(16 lat temu)
najbardziej polecana przez kilku barmanow: wyborowa i maximus, a to prawdopodobnie dlatego ze nastepnego dnia goscie nie sa az tak struci;) ponoc zawieraja mniej szkodliwych zwiazkow;) ale nie wnikam;)
00
Agulinka2411
(16 lat temu)
Ja miałam na weselu Sobieskiego. Nikt nie miał żadnych rewolucji na drugi i nawet na trzeci dzień. Wręcz przeciwnie, nikt nawet nie narzekał na kaca. Także ja nie mam zastrzeżeń.
00
kasia_em
(16 lat temu)
No to się cieszę. Właśnie dzwonił mój narzeczony i powiedział, że może załatwić za 18 zł (0,5) z sokiem w promocji. To chyba taka ok cena, ale jakos nie jestem przekonana do tej wódki...Gdzieś przeczytałam, że śmierdzi hehe ;)
00
Agulinka2411
(16 lat temu)
18 za 0,5 l z sokiem (pewnie Fortuna pomarańczowym) to bardzo niedrogo, mu płaciliśmy po 18,90 w promocji i tak się cieszyliśmy, że to tanio. Napewno nie śmierdzi...
10
agusia43
(16 lat temu)
też mielismy na swoim weselu sobieskiego i nikt nie nażekał wręcz przeciwnie.
10
Agaaa
(16 lat temu)
my bedziemy mieli
moi znajomi mowia ze sobieski jest ok
10
ankara
(16 lat temu)
jakby co na sobieskiego w selgrosie byla promocja jakos 13. butelka gratis
00
~Dyra mała
(9 lat temu)
Nie przepadam. Ze swojego doświadczenia poleciłabym trochę mniej znaną, a znacznie lepszą wódkę Lubuski. Cała rodzinna brać testowała i wybrała, a kandydatów było sporo, więc mogę zarekomendować z ręką na sercu.
00
~ma
(9 lat temu)
U nas na stołach był Pan Tadeusz- smakowo bez zarzutów, sponiewierała jak trzeba no i ogólnie butelka elegancko się prezentuje.
00
~mamades
(8 lat temu)
Sobieski kiedyś był ok, ale teraz to już nie ta liga. Z bardzo dobrych i delikatnych wódek to na pewno w grę wchodzi Gutt Pure. Znacie, próbowaliście kiedykolwiek? Ona nie jest jakoś bardzo dobrze dostępna, ale warto poszukać bo jakościowo - pierwsza klasa. Jedyna tak delikatna wódka, jaką znam. Rzadko wódkę da się pić bez przepitki, tutaj nie ma nawet tego kiepskiego zapachu spirytusu, ale co kto lubi oczywiście...