czy...

Temat dostępny też na forum: Grabówek
ktos wie cos na temat firmy marbud gdynia?Jak sie tam pracuje,jakie sa place?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy...

kicha jak wszędzie - 12 zeta na godz to maks.

Gola pensja a jakies premie?

12 PLN/h no to ku*wa niech chinoli ściągają bo za taką pensję to chyba można jedynie chlać pod mostem.

to gdzie Ty pracujesz ze tak dobrze placa?Nie jest to duzo ale tez nie malo bedac zarejestrowanym,

Polska się cofa.
Takie pensje nie gwarantują ludziom samodzielności a o własnym lokum nie wspominam. Poza tym nie zanosi się by w ciągu następnych lat było lepiej.

Zarejestrowanym? Gdzie?

Hehe, właśnie :)

Piszecie o firmie Marbud ktorej wlascicielem jest Marcinkiewicz,ich biuro miesci sie na Morskiej?

i pozniej się dziwią że bezrobocie jak taki pupy nie ruszy za taką stawke ja robie za 6 zł też są grosze i jakoś nie narzekam a kto ma 12 niech mi da chętnie się zamienie cholerni malkontenci!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...