czy to dużo, czy to mało???

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-przy-sprzataniu-budynkow-ogl4674467.html

czyli przyjmując 4 godziny dziennie 5 dni w tygodniu mamy 20 godzin x4 tygodnie, mamy 80 godzin za 500zł na umowę zlecenie, to 6,25 netto na godzinę... a praca niezbyt lekka, tak wiem, nie mając nic dobre i to... można też iść potem do drugiej pracy... ale jak dla mnie to jest PO PROSTU WYZYSK !! bo praca przy sprzątaniu, odśnieżaniu, myciu itp itd czyichś brudów to nic przyjemnego! i na dodatek nikt nie szanuje takiej osoby i tego co robi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy to dużo, czy to mało???

Wiesz jak dla mnie jeżeli nie masz roboty to lepszy rydz niż nic ...
szukaj dalej może znajdziesz coś bardziej godnego Twojej osoby.
Powodzenia życzę !! :}
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

szanuje nie szanuje to nie istotne
istotne jest ile schodów ,ile pięter,jak duży teren
czy mieszkańcy są upierdliwi
i piep...one remonty w mieszkaniach i na klatkach,czy za dodatkową prace są dodatkowe pieniądze
kilka tysięcy stopni tygodniowo to się czuje,i to zawsze jest 3-4 godziny dzikiego tępa pracy,
sprzątałam ,chociaż ja pewnie miałam całkiem przyzwoicie,ale kilka tysięcy stopni tygodniowo

przecież to jest poniżej średniej krajowej

lepiej zatrudnić się w jakimś hotelu jako pokojówka, lepiej płacą i dużo lżejsza praca

poniżej NAJNIŻSZEJ krajowej ;) do średniej to baaardzo daleko ;) (z resztą chyba większości dzisiejszych ofert daleko do średniej krajowej)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?