czy u kogos grał 1plus2

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Prosze o szczere opinie zespołu 1plus2 - ich kawałki na stronie internetowej brzmią obiecująco, ale może u kogoś już grali. Prosze o opinie zarówno te dobre, jak i te złe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy u kogos grał 1plus2

A możesz mi podać namiar na tę stronę?

Jasne,że adres dam , proszę tylko o mail'a, nie chce robić robić kryptoreklamy. Kiedy będzie Twoje wesele?

mój adres mailowy jest w profilu

Powiem ci ze przyslali nam plyte demo, ale nie byla zbyt ciekawa. To znaczy ja nie wiem co ci sie podoba, ale graja wszystko w stylu DISCO POLO i wszystko na jedno kopyto. Glosy nie sa takze zbyt ciekawe. Zadzwon do nich to ci tez cos przysla, ale ja odrazu zrezygnowalam. Pozdrawiam

A kogo byś poleciła? Kto grał u Ciebie? Jak jesteś po weselu to zapewne jesteś lepiej zorientowana! Byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki!

Moje wesele dopiero bedzie. Niewiem jaka cene sobie wyobrazasz. U mnie bedzie gral zespol z warszawy. Wiadomo za dojazd trzeba zaplacic, ale widzialam ich na zywo, sa naprawde tacy wspaniali jak na stronie internetowej. Nie wiem jakie pieniazki biora dobre zespoly, ale wydaje mi sie ze ten zespol na to co daje nie bierze duzo, nawet z dojazdem. Jak chcesz posuchac to wejdz przez strone www.zespoly.pl i szukaj GANG MUSIC

polecam zespół ALIBI - super!!!

czy moge tez poprosic namiary na ta strone??? na maila modern_lady@wp.pl dzieki

ludzie jak chcecie ich stronke to wpiszcie w google "1plus2" i macie ... zadna filozofia :)

Cześć, przepraszam ze nie na temat ale mam dla ciebie propozycję. Wynajmuje projektor multimedialny między innymi na przyjęcia np. weselne. To nowy pomysł. Pokaz zdjęć na dużym ekranie podczas wesela lub poprawin. Na stojącym z boku ekranie 180cm/180cm pokazywane są zdjęcia ze ślubu, zdjęcia z życia przed małżeńskiego, materiały filmowe oraz cokolwiek czym młoda para chce się podzielić z gośćmi. Nie koliduje z zabawą. Komplet czyli ekran, laptop, projektor multimedialny kosztuje 190zl za cały dzien. Dowóz, montaż i demontaż gratis. e-projekcje@e-projekcje.pl www.e-projekcje.pl 500781641 5507719 Pozdrawiam

Czesc. Nie znam zespolu 1plus2, ale bylam na ich stronie. Mnie, osobiscie sie nie podoba.
Wybrałam Sound City Band. Przesluchiwalam demo na ich stronie i bardzo mi sie spodobali. Wejdz tam i sama ocen. www.soundcity.pl

Pozdrowionka!

Ja tez bylam na stronach interentowych najczesciej wymienianych na forum zespolow i wszystkie zespoly reprezentuja jeden i ten sam niski poziom !!!!!! :-( nie chce wyjsc za wybredna, ale jezeli ktos sobie kaze tyle placic za poprowadzenie wesela od strony muzycznej to juz moglby sie "troszke" postarac ...... wszystko na jedno kopyto jak ktos juz to wczesniej zauwazyl :( juz wiem kto u mnie nie zagra !!!!! pozdrowka

tez przesluchalam i jezeli mam byc szczera to ani 1+2 nie podoba mi sie ani Sound City...... ale coz rzecz gustu! jest bardzo duzo zespolow na trojmiasto.pl na pewno cos znajdziesz !!!! pozdr

Może jakaś sugestia - też szukam zespołu ,choć powiem że ich(1...) demo nie złe, ciekawe jak wypadają na żywo?

ja ich znam osobiscie i na zywo sa rewelacyjni-maja super kontakt. u mnie na weselu tez beda grali:)

Tak Kinia, juz wiemy, nie tylko z tego , ale z innych wątków również, jaki zespół jest najlepszy, jaki polecasz itd dalej. Jeszcze raz przeczytaj pytanie Wolffa i spróbój się ustosunkować, odpowiedzi nie trzeba daleko szukać, ale spróbuje pomóc odpowiedzieć na pytanie:czy u kogos grał 1plus2
i dwie opcje odpowiedzi:
1. tak, grał
2. nie, nie grał

Krótko i na temat: u mnie grali - rewelacja, polecam!

zgadzam się z Kleo, nie trzeba się dużo rozpisywać - są the best

a kiedy u was grali, bo mi też podoba się ich demo

Hejka !

U mnie grali i grają super, to nie prawda co piszą tutaj na forum, że brzmia discopolo, bo graja naprawde nieźle i z mocą, chyba że ludziki uważają stary rokendrol za discopolo, nie znam ich strony, ale u mnie dali czadu, a pozatym oni na weselu zupełnie inaczej brzmią, ostre gitary i mocne granie, mocne głosy. Mi sie i mojemu podobało, ale są przecież różne gusta. Dlatego jest wiele zespołów. Najpiej samemu wybrać. U mnie najważniejsze było to, że grali bardzo dużo, nie robili prawie wcale przerw nie pili alkoholu, robili ciekawe zabawy i grali naprawdę dobrze, zwłaszcza gitarami - gitarzysta młody fajnie szalał za gitarą. Ale sami musicie to stwierdzić. POZDRO dla wszystkich

ja tez poprosze adres tej str 1 plus 2 na olenka.promyczek@wp.pl dziekuje

Masz racje ASIEJ ! U nas też pokazali co potrafią, są warci polecenia !

jakaś panienka się strasznie zdenerwowała na nasze propozycje podróży poślubnej ja jej na to odpisałem

tak widziałem , łapy mi opadają, jakie sa wrażliwe

to nie wrażliwośc ;) i wcale się nie zdenerwowałam ;) a łapy to mi opadają ;)

to może się pochwał gdzie ty kochana byłaś

żebyś mnie uznał za snobkę ;) poza tym podróż pośluba jeszcze przede mną :)

poprostu chodzi o takt i odrobinę skromności,
podróż poślubna też jeszcze przede mną, my chcemy jechać w takie miejsce gdzie będzie ciepło

chyba nie do końca rozumiem o co Ci chodzi :) czy TY piszesz, że jesli ktoś pisze jakie kraje czy miejsca świata odwiedził to nie ma taktu i skromności?? jesli o to Ci chodzi to ja inaczej rozumiem pojęcie taktu i skromności ;) no bo jak ktoś pyta to niegrzecznie jest nie odpowiadać ;)

tylko według tych odpowiedzi wszyscy wszędzie byli i wszystko widzieli

no i co z tego? boli Cie to, że ktoś widział więcej od Ciebie, albo był dalej niż TY?? bo mnie nie ;)

na tą chwilę nic mnie nie boli, tylko trzeba mieć dystans do tego co piszą
koniec tematu bo mam tego dość poza tym zacząłem go P.H.U. CH B U