oddam malego kotka w dobre rece

Temat dostępny też na forum: Wejherowo
witam!
mojej siostry kotka spodziewa sie potomstwa niewiemy ile tego bedzie niestety i niestety my niemozemy zatrzymac malenstw poniewaz siostrzeniec i ja mamy alergie dlatego poszukujemy osob ktore wezma i zajma sie potomstwem zuzy kotki ktora wyczuwa alergikow i ich unika i dzieki temu jeszcze zyjemy niechcemy ani zabijac malenstw ani wyrzucac na smietnik dlatego sprawa jest powazna i czekam na powazne osoby najlepiej z wejherowa bo tam malenstwo/a przyjdzie/da na swiat kochamy koty ale niestety alergia niepozwala nam ich trzymac a takie malenstwa beda chcialy nie tylko karmienia ale czulosci ktorej ze zwgledow zdrowotnych niemozemy zapewnic niestety niemozemy powiedziec kiedy nastapi dzien w ktorym zuza zostanie mama bo juz od jakiegos czasu szuka w okolicy granicznej w wejherowie miejsca gdzie urodzi pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oddam malego kotka w dobre rece

jak sie urodze poprosze maila :) najlepiej ze zdjeciami. znam pewna pania, ktora szuka malucha;)))

Re: oddam malego kotka w dobre rece

niestety malenstwa nieprzezyly urodzily sie 4 ale 3 byly za slabe i zmarly zaraz jak siostra pojechala do weterynarza a jednego trzeba leczyc i musi zostac z matka i tak zuza jest w falalnym stanie i szuka pozostalych:(((

Inne tematy z forum

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...