oddam ubrania 36/38

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny, może znacie kogoś, kto potrzebowałby ciuchów :) Mam trochę ubrań, które ubrałam kilka razy, a potem "wyrosłam", zwłaszcza po ciąży ;) Są w bardzo dobrym stanie, a u mnie leżą tylko w szafie. Chciałabym je oddać komuś, kto ich potrzebuje - nie oddaję do PCK bo z tymi ciuchami ponoć różne rzeczy się dzieją, a ja chciałabym, żeby to się jeszcze komuś przydało :) Przewijały tu się wątki odnośnie pomocy róznym osobom potrzebującym, więc może ktoś ma jakieś informacje, komu mogłabym to podesłać.
W razie czego proszę o kontakt na maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oddam ubrania 36/38

Znam rodzinę w Rumii, która jest biedna. Mama , tata i 6 dzieci. Potrzebują wszystkiego. Mają córkę 17 letnią bardzo szczupłą no i mama też szczupła. Mogłabym to odebrać eentualnie i im przekazać bo nie mają auta.

Napisałaś, że możesz podesłać to mogę podać adsres na meila to będą mieć niespodziankę :)

Magda, bardzo CIę poproszę o maila (o ile już nie napisałaś :) bo ktoś sie odezwał ale nie wiem czy to Ty). Cieszę sie, że znalazł się ktoś, komu się to przyda :)

Napisałam meila ...:)

mnie by sie przydało...akurat zjechałam strasznie z wagi, lub chetnie wymienie sie,bo mam rozmiary 38/40 a to wszystko na mnie wisi

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (78 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

jak poradzić sobie ze sprzątaniem (24 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak sobie radzicie ze sprzątaniem dużych mieszkań, gdzie są dzieci i psy? Sprzątacie...