dekoracja kościoła i samochodu

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Macie sprawdzoną kwiaciarnie, w którą możecie polecić??? Chodzi o dekoracje kościoła i samochodu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracja kościoła i samochodu

witaj

jestem z Wejherowa

nie posiadam kwiaciarni, ale jestem doświadczona florystką

napisz do mnie na mail elakie@o2.pl to prześlę Ci zdjecia moich prac.

Mogę wykonać dekorację kościoła, samochodu, bukiet Panny Młodej

Pozdrawiam

jestem zainteresowana dekoracja kościoł + bukiet , gdynia wiczlino 24 X 2009, i ważne jaki to przedział kosztów?
pozdrawiam
gskoczek@interia.pl

zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą
www.agatadekoracje.pl

Zapraszam na strone: www.alldecor.rhz.pl

Ceny są baaardzo różne;) Pani Beata z kwiaciarni na Ujeścisku przy Piotrkowskiej (osiedle SM Szadółki) wyceniła swoją pracę na jedyne 900 zł, a były w tym 2 wiązanki (moja i świadkowej), 2 butonierki, 6 ikeban na okrągłe stoły gości, wysoka kompozycja kwiatowa w wazonie w oknie za nami (nie chcieliśmy niczego sztucznego), autocorso, które potem nadawało się jeszcze na ozdobę naszego stołu, kwiaty na samym ołtarzu i po bokach na wysokich stojakach (też żywe), kokardy i materiał wzdłuż ławek i kokardy na drzwi samochodu. Nie potrzebowaliśmy już niczego więcej, bo sala była ładna sama w sobie, a rodzice na podziękowanie dostali kosze delikatesowe. Ufff... tak to u mnie było:) Wszystko będzie zależało też od tego, jakie chcesz kwiaty... w dekoracjach mieliśmy głównie mieczyki, zapomniałam, jak się mądrze nazywają;) do nich zieleń, te takie delikatne różopodobne kwiaty i łososiowe różyczki, nawiązujące do mojej wiązanki, która była taka: http://rapidshare.com/files/166669469/tu.205-topaz.part1.rar
http://rapidshare.com/files/166668470/tu.205-topaz.part2.rar

nie to mi się wkleiło:(
image

Dekoracja mogła tyle kosztować, bo jak pisała Mag to mieczyki a inaczej zwane GLADIOLE kosztują w paczce 20szt. 20 zł...i eustoma 30 zł i różyczki od 30 do 50zł. To cena 900 zł nawet rozsądna ale i tak jak na te kwiaty wygórowana.
Drogie Panie sprawdzajcie ceny kwiatów na giełdach...jest to możliwość oszacowania sobie ile mozna zapłacić realnie a ile sie przepłaca...:)

ludzie czy kupując coś w sklepie zastanawiacie sie ile kosztuje ten towar w hurtowni i ile przepłacacie ??? a koszta osoby rąbiącej te kwiaty nikt nie liczy?? zastanówcie się. najlepiej sobie zasadzić kwiaty będzie jeszcze taniej :)