dekoracje

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam jestem nowa osoba na forum widziałam że temat dekoracji już sie pojawiał ,dziewczyny pisały o sklepie przy Klifie i w Redłowie jeżeli wiecie dokładniej gdzie sie znajdują prosze napiszcie.Licze na waszą pomoc.Piszcie o wszystkich sklepach jakie znacie.buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracje

W Redłowie jest sklep na ul. Legionów - na końcu Osiedla Zielonego - na skrzyżowanie chyba z ul Korczkaka - od kolejki cały czas na wprost pod górkę na rogu - po lewej stronie- nie polecam - drogi jak diabli, obsługa miła tylko dla tych co są zdecydowani zaostawić tam bajońskei sumy
Obok Klifa - dokłądnie to prawie na przeciwko, z lekkim przesunieciem w ierunku Gdyni Głównej - co to asortymentu i cen się nie wypowiadam - bo nie byłam, mimo iż codzinnie koło niego przejeżdzam wracając z pracy

na w Redlowie to Decoratif, przedstawiciel Cartalii - robilam u nich zaproszenia, bo blisko mi bylo. Skrzyzowanie Legionow i Stryjskiej.
W Orlowie tez nie bylam, wiec sie nie wypowiadam.
natomiast jeszcze w Gdyni na Abrahama jest pracownia kapeluszy, ale tez zajmuja sie wszelkiego rodzaju dekoracjami slubnymi, etykiety robiaitp, poszukaj zreszta w starszych watkach, tem temat ostatnio sie ciagle przewija.

Tusiu to jest ta kwiaciarnia i upominki za przystankiem trolejbusow?widziałam że dosyc dużo masz informacji na temat dekoracji może wiesz gdzie znajde wskazowki jak robi sie i upina dekoracje z balonow,ja mam wesele w szkole zapewniaja że dekoracja zostanie z poprzednich wesel ale chce sie przygotowac jakby sie okazało na tydzien przed że jej niema.Dzieki

Na balony z poprzedniego wesela to radziłabym nie liczyć ... Trwałość balonu nie jest wcale taka długa... może sie okazać iż jeszcze w środe przed weselem baloniki wygladają ładnie... a jak w sobote przyjdziesz z gościmi - to klapa! Wiesz wystarczy że z 1/5 balonów ucieknie ci powietrze a już całość bardzo straci na urodzie.
Balony z odzysku jeśli wykorzystać to raczej gdzieś w mniej widocznym miejscu, bo możesz sobie zepsuć cały efetk.
To po raz a po drugie... skąd będziesz wiedzieć czy kolory balonów twoich poprzedników będą pasować to twojej toancji kolorów w jakiej będziesz miała inne elementy- np serwetki ,świeczki?
Balony to jeszcze najtańsza inwestycja weslena- np w Godanie na Chełmie jest teraz promocja i 100 balonów metalizowanych (mają ładniesze kolory niż zwykle i są ponoć trwalsze) kosztuje 14 zł. A co to jest 14 zł przy pozostałych kosztach wesela - a będziesz miała pewność iż balony nie "zwiędną" na tuż przed wejściem gości.

Szczera do bulu.

BÓLU

znalazłam kiedyś taką stronę.
http://www.partypaper.com/trade/BalloonArt/home.htm
niestety tylko ang. ale polecam
Ewa

Centrum Ślubne naprzeciwko poczty w Orłowie przedostatnie po lewej- obok sex shopu. Wybieram się tam od 2 tygodni i choć mam trzy kroki to dojść nie mogę... Może jutro? Jakby co to zdam relację :)