Delforma

Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Myśliwska

Meble na wymiar i na medal (1) Pan Piotr wykonał dla mnie 2 szafy do zabudowy oraz szafkę kuchenną. Cały... Katarzyna Polecam! (1) Kilka miesięcy temu zamawiałam w firmie Delforma szafę wnękową, jestem bardzo... Karolina zabudowa przedpokoju (1) Polecam. Szybki pomiar, projekt, wycena i realizacja zmówienia. Bardzo... Aga
Perfekcyjnie (1) Rzadko bywam TAK usatysfakcjonowana. Jakość perfekcyjna, montaż Pana Adama... K. Redłowska Polecam (1) Szybko, solidnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Montaż szybki, dokładny i... Robert Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania szafy. Szybki sprawny pomiar, projekt a... Kasia Polecam! (1) Jesteśmy posiadaczami już dwóch szaf wykonanych przez Delformę i właśnie... Magda Polecam (1) Długo szukałam taniej oferty, zż znalazłam DELFORMA. Przedstawiciel rztelny,... Ania Polecam. (1) Witam. Zaryzykowałem i opłaciło się: konkretnie, solidnie i w terminie.... Tomasz zadowolona klientka (1) Jestem zadowolona z usługi . Szybka wycena i projekt , bardzo miły kontakt... Karolina