demetrios model 3049

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Co myślicie o tej sukience?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: demetrios model 3049

Mnie się nie podoba

A mi się podoba, bardzo, fajnie jak się ma taaaką figurę ;) weż jeszcze poprawkę na to, że zdjęcia nie oddają rzeczywistości i suknie w salonie wyglądają nieco inaczej ;)

mi tez sie podoba, ladna, no ale figurke trzeba miec...........:-)

Mi się też podoba, nawet byłam wczoraj w salonie we wrzeszczu ale jej jeszcze nie mieli. W kolorze białym jest w Warszawie a w złotym bedą mieli wkrótce we wrzeszczu.

image

szukam czegoś co mie wydłuuuuuuuży :)

ale piękna!!!
ale co z trenem?
podpinany czy jak się z nim tańczy?

Nie mam pojęcia.niedawno pojawiła sie na stronce. opsu zadnego konkretnego nie ma.poza tym jest tylko jedno ujęcie tej sukienki. a szkoda... jak pojawi sie w gdansku mam nadzieje,ze przymierze i zobacze co i jak.rzeczywiscie z tym trenem moze byc problem.

gosik fajna :)

demetrios ma piekne suknie, ale nie wiadomo co potem z tym trenem zrobic (sa nieodpinane) sama mialam juz upatrzona suknie ale ze wzgledu na tren zrezygnowalam

Miałam suknię demetriosa model 4195 . Na weselu suknia sprawiła się znakomicie. Tren był podpięty, szalałam do 6 rano i ani razu nic sie nie popsuło ani nie rozwiązało. Do tego suknia pięknie sie prezentowała podpięta , pięknie kręciła i układała w tańcu.
To ta
http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=fac243eeabfed3816beb6a1d241fb6ce

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to posiadam ją do sprzedaży.
Zainteresowanych proszę o kontakt
szymanskam2@wp.pl

image

Ja miałam demetrios 4195, tren mial ok 1,5m. Tren podpinalo sie pod spod - na weselu bawilam sie do 5 rano i wogole mi nie przeszkadzal, tylko proponuje wziac dodatkowe agrafki bo czasem tasiemki od podwiazania trenu urywaja sie.

HMM już od dawna mam ją na oku:))
Jest śliczna. Widziałam ją na targach weselnych tylko białą i nie robi takiego wrażenia. Pani ,która obsługiwała wtedy stanowisko powiedziała ,ze jest dostępna w salonie więc sama nie wiem czy skusić się na przymiarkę . Tamta miała rozmiar 10 ,nie wiem czy się wcisnę bo wczasy odchudzające dopiero przede mną:)))
Ale ta złota jest fantastyczna i bardzo lekka, tren nie powinien sprawiać problemu.

śliczna...

ja musze miec 6!

Czesc dziewczyny :))
Z sukienkami demetriosa to jest srednio ciekawie.
Znalazlam sobie w internecie piekna sukienke (przynajmniej tak mi sie wydawalo) model 2712- biała, z kolekcji 2005.
Więc wybrałam się do salonu z zamiarem zakupu i wiecie co się okazało? że ta piękna, jak mi się wydawało sukienka wygląda bardzo nieciekawie. Góra, która miała być z białej koronki w rzeczywistości okazałą się szara i wyglądal okropnie :(( Pani w salonie popatrzyla na mnie tak jakos dziwnie i powiedziala ze biala koronka tak wyglada. Dół sukienki wygladal w miare podobnie jak na zdjęciu ale gora byla naprawde fatalna, kolor miala jak, za przeproszeniem, szmata do podlogi. Zreszta wiekszosc sukienek, ktore tam widzialam znacznie odbiegalo wygladem od tych na zdjeciach.
I zepsulo to moją wizje pieknej sukni :(( bylam zalamana ale na szczescie znalazlam juz i zamowilam piekna suknie w innej firmie :)))
Wiec jezeli macie zamiar kupowac sukienki demetriosa to pojdzcie najpierw zobaczyc jak one wygladaja w rzeczywistosci.
Pozdrawiam :))

ja mam podobne odczucia na temat sukni demetrios, na zdieciach piekne a w rzeczywistosci takie sobie a jeszcze panie w salonie wogole nie potrafia doradzic. Kasiulka napisz w jakim salonie dostalas swoja suknie.

Mi podobają się suknie demetriosa i prawie wszystkie maja podpinany tren lub czasem zdarza się nawet odpinany.
Suknia - piękny model. Ale nie było jej w salonie, bo tez chciałam ją przymierzyć. Podobał mi się równiez model 3048 ale też go nie mieli.
Niestety styczeń to juz najwyzsza pora aby zamówić sukienkę na czerwiec w tym salonie. Zamówiłam inny model który przypadł mi do gustu. Pozdrawiam

gogo a w ktorym salonie bylas we wrzeszczu?

wybrałam sobie sukienke agnes (w suwalkach- bo mam blisko), dol 247 a gora 3059 ale z dlugim rekawem.pozdrowionka :))

Ja mam dokładnie takie same spostrzeżenia. Sukienki, które na zdjęciach prezentują sie efektownie w rzeczywistości bardzo rozczarowywują. Nie zachwycajcie się upozowanymi zdjęciami, tylko oglądajcie wszystko w rzeczywistości i przede wszystkim przymierzajcie. Może się okazać, że najlepiej leży na Was sukienka, na którą byście nigdy nie spojrzały. Na zdjęciu nie widać jakości materiałów i koronek oraz wszelkiego rodzaju zdobień.

Byłam w salonie Lisa Ferrera na wysepce we Wrzeszczu. Przymierzałam w styczniu już nowe sukienki z kolekcji 2006.
Wcześniej byłam w grudniu - to koniec roku, stara kolekcja i stan sukienek nie był zadawalający. Niektóre wygladały juz strasznie, ale wcale mnie to nie dziwi skoro tyle babeczek je mierzy przez cały rok. Szczerze w grudniu nic nie przymierzyłam...

Wiem już wszystko. Mierzyłam ją dziś i akurat mają kremową w salonie wypożyczną z innego sklepu. Jet boska i szczerze trochę inna niż na tym zdjątku, ale teraz jeszcze bardziej mi się podoba. Nie wiem którą wybiorę bo dwie demetrioski sa teraz u mnie na pierwszym miejscu. :)))))

a tren ma podpinany?

tak ma podpinany i to fantastycznie bo nawet nie widać ,że jest podpięty i nie przeszkadza.
Cała suknia jest super lekka i delikatna. Mi się podoba:)))

pisalas ze jest troche inna niz na zdieciu jakie sa roznice jesli mozesz napisac. dzieki.

hmmm no zawsze zdjęcie nie oddaje tego co w realu. Sama góra ,czyli to zdobienie jest nieco bardziej bogata i bardziej widać szczegóły czyli te kryształki na całej sukni. I na zdjęciu wydaje się jakby była taka bardzo smukła i oplatająca ciało prawie do kloan a jak ja przymiarzyłam to ma śliczna delikatną linię "A" i nawet pasowała na mnie pomimo ,że mam typową BARDZO kobiecą figurę czyli krągłości i wcięcia w pasie mi nie brakuje. To nawet dobrze bo nie muszę się głodzić do sierpnia żeby wyglądać tak anorektycznie jak ta modelka:)))))))))))
Ale mój typ to jednak model 4189-piękna. A zresztą sama już nie wiem , już zgłupiałm od tego mierzenia:)))

juz kilka razy slysze o tym modelu ale jakos nie moge go znalezc na stronie demetrios i lisa ferrera nie ma go moze masz zdiecie?

jest w wątku na forum zaraz znajdę. Ale zdjęcie nie oddaje wcale uroku tej sukni.

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=72054&t=70907
tu jest w całej okazałości.

no piekna ale czy tren jest podpinany mi sie podobala 882 ale jak zmierzylam to sie okazalo ze tren ma poltora metra i nie jest podpinany i wygladala duzo gorzej niz na zdjeciu

jest podpinany i nie ma problemu ale w 3049 jest wygodniej bo ma inny materiał. A tem tren jest pięknie haftowany i BARDZO efektowny. No sama już nie wiem. Jak wrócę z wczasów odchudzających za dwa tygodnie to poszaleje w salonach w Gdyni i dopiero bede miała mętlik:)))