depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

I od tego rabatu mogłaś zacząć, bo każda z lepiej zorientowanych w temacie dziewczyn wie o programie lojalnościowym i że za każde polecenie dostajesz kasę na zabieg. Żaden salon nie zaleca 10 zabiegów, zazwyczaj informują, że należy wykonać 4-6 w zależności od depilowanego obszaru (np. wąsika zawsze trudniej się pozbyć). Ten post czytają laski, które poważnie zastanawiają się nad sensem wydania ciężkiej kasy, więc z takimi chamskimi reklamami to spadaj na fejsbuka czy gdzie tam działają takie łańcuszki. Ja nie słyszałam jeszcze ani jednej pochlebnej opinii od Laser Delux, poza tymi typowo reklamowymi jak Twoja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę w 100 % polecić salon Laser DeLux Kosmetyka Laserowa, pierwszy raz odwiedziłam ten salon w Sosnowcu i zostałam tam bardzo dokładnie i profesjonalnie potraktowana jeżeli chodzi o zabieg depilacji łydek. Zabieg był bardzo dokładnie przeprowadzony także nie była potrzeba wykonania serii 10 zabiegów na jedną cześć ciała tak jak to potrafią wmówić inne salony kosmetyczne. Teraz jestem w trakcie wykonywania zabiegu na inną cześć ciała w laser delux ale w Katowicach (bo tam mam bliżej :) i również jak najbardziej mogę pochwalić Panie pracujące w Katowicach. Jeżeli ktoś się zastanawia nad takim zabiegiem, a ma problem z nadmiernym i ciemnym owłosieniem to jak najbardziej zachęcam bo w tym salonie wiedzą naprawdę jak pozbyć się zbędnych włosów praktycznie całkowicie a ja chętnie odpowiem na pytania i polecę w salonach laser delux ponieważ można uzyskać rabat na zabieg : wawamaw23@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja właśnie ciągle słyszę w radio ESKA reklamę depilacji laserowej Vectus. Dodatkowo sprawdziłam, że można zgarnąć rabat jeśli napisze się do nich na fejsie (Clinica Cosmetologica). Całkiem przyzwoita opcja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To dzięki za opinię! Chyba skusze się na vectusa w Clinica Cosmetologica :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, ten laser nie boli (tak było w moim przypadku), a jeśli coś odczujesz to naprawdę bardzo delikatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Epi Centrum, przed ślubem jesienią zeszłego roku zdecydowałam się na depilację i jestem bardzo zadowolona aż do dziś. :) Zrobiłam nogi i pachy, żeby się nie martwić podczas dnia ślubu, że wieczorem będzie widać już pierwsze włoski.... teraz marzy mi się bikini i chyba jutro zadzwonię znów do Epi Centrum, żeby się zapisać. :)

Ja słyszałam, że depilacja laserowa jest bardzo skuteczna. Czy laser Vectus boli? Może ktoś odpowiedzieć ; ) ?

Ja mam porównanie laigtsheera do vectusa i moge szcze polecic Vectusa - to po prostu wybija całe cebulki i nie odrastają włosy - ja jestem po bikini na lightsheer a pachy i nogi robiłam już na vectusie

No depilacja laserowa jest droga, ale jak przeczliczysz czas na depilacje co kilka dni i maszynki to wychodzi po kilku miesiacach to samo :) tylko tak sie od razu tego nie czuje

Depilacja laserowa jest bardzo skuteczna, ale i bardzo droga, mnie by nie było stać, tym bardziej, że jeden zabieg to za mało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja uważam, że przed takim zabiegiem dobrze się skonsultować ze specjalistą.

Ja korzystałam z usług depilacji laseroej w Gdyni w prywatnej klinice i nie ukrywam, że byłam bardzo zadowolona. Byłam tam przed wakacjami i spokój na cały sezon.

Na Skłodowską do clinica cosmetologica. NIe wiem czy jeszcze gdzieś indziej mają ten vectus ale mozesz się w sumie zorientowac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupilam z grupona. 4 zabigi na nogi. Wiem wiem, teraz widzę,że głupota ale przynajmniej nie kosztowało mnie to duzo. tak wiec wiele nie straciłam. Gdzie chodziłaś?

ja wolę zostać przy goleniu bo przy mojej delikatnej i wrażliwej skórze, szybko mogłabym dostać reakcji alergicznej albo bolesnych podrażnień.

No nic dziwnego, że nic nie dało jak tonie laser ale ipl :P Nie wiem czemu dziewczyny nastawiają się na costakiego i na efekty po ipl jak na forum już było pruszanych bardzo wiele tematów o tym,ze to średnio działa. Wybierz się na laser palomar vectus. Z tego co wiem to łapie również rude włosy ( chociaż nie na włąsnej skorze poniewaz sama mam ciemne i jak chodilam to dobrze na mnie to zadziałało).

KIochane orientujecie się czy jakiś laser jest w stanie złapać rude włosy? Chodziłam na ipl ale nic nie dało :)

chciałam zapytać o jedną rzecz, po depilacji laserowej pod pachami zaczęła występować u mnie wzmożona potliwość. Żadne antyperspiranty nie są skuteczne. Jak zaczęłam wypytywać nie jest to odosobniony przypadek. Chyba jednak wolałam się golić. O takich efektach ubocznych nikt mnie nie poinformował. przy tym poceniu się owłosienie to było nic. Zawsze można było maszynką przejechać i w dwadzieścia sekund po problemie.Teraz nigdzie nie mogę się ruszyć bez chusteczek dezodorujących. To jest okropne.

Kto może niech korzysta, bo to świetna sprawa.

Mi tam nie zaszkodził. Nie mam zbyt twardych włosków aczkolwiek musiałam iść na dwa razy bo mi odrosły na nogach jakieś niedobitki. Poza tym już pół roku mam święty spokój i na maszynkach oszczędzam :P

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (12 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (52 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...