depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: depilacja laserowa- opinie

Depilacji laserowej poddałam się parę miesięcy temu i zdecydowałam się na depilację linii brzucha. Poddałam się 4 zabiegom - były bolesne, ale do zniesienia. Najbardziej bolał zabieg ostatni, ponieważ wykorzystano w nim zwiększoną moc lasera dla osiągnięcia pożądanego efektu. Każdy zabieg trwał około 3 minut. Po depilacji skóra była zaczerwieniona i podrażniona, dlatego pani kosmetolog smarowała wydepilowane okolice tłustym kremem. Po praktycznie 2 dniach zaczerwienienie zeszło. Osobiście jestem bardzo zadowolona - myślę, że efekty warte swojej ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: depilacja laserowa- opinie

Ja jestem po pierwszym zabiegu w epi centrum we wrzeszczu. Póki co jestem pod wrażeniem efektu bo już go widzę :-) Zobaczymy jak będzie dalej. W przyszłym tygodniu ide na kolejny zabieg - po 7 tygodniach :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (26 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

jak schudnąć... :( (189 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Dobry szampon na łupież (42 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!