dermatolog gdańsk

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
poszukuje nazwisk namiarów na dobrych sprawdzonych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dermatolog gdańsk

Znam nie w Gdańsku, tylko w Sopocie, ale moja rodzinka też tam dojeżdża z Gdańska...

Na ul. Armii Krajowej jest przychodnia Dermal. Tam chodzimy albo do dr Grubskiej-Suchanek (dermatolog-alergolog), albo do dr Sarankiewicz-Konopki (jest rewelacyjnym dermatologiem).

Jeżeli dzieje się coś strasznego, do czego potrzeba szybkiej, zdecydowanej akcji, a nie fajnych rozmów z rozumiejącą Cię kobietą (w stylu "a bo tu mi się taka brzydka plamka zrobiła"), to polecam prof. Placka. Teraz już nie mam do niego kontaktu, podobno przyjmuje gdzieś w Gdyni.

dzieki agadta ...a może która zna dobrego z gdańska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja chodze do dr Grabiasa. Bylam juz u wielu dermatologów, ale ten jest najlepszy. Sympatyczny, szczery i naprawde zna sie na rzeczy.

Andrzej Grabias - dermatolog
ul. Spichrzowa 23/2 80-750 Gdańsk
tel. 085-320-14-04 wtorek, czwartek 12:00-19:00

w jakich granicach sa ceny u dr Grabiasa??
z gory dziekuje za odpowiedz:)

Chodzę do dr Piotra Ślązaka na Brzozową we Wrzeszczu. Po 2 latach walki z trądzikiem u różnych pań dermatolog, był pierwszym który zbadał hormony i w porozumieniu z endokrynologiem wyleczył trądzik, poprawiły mi sie włosy i wreszcie przestały wypadać. Wszystko dokładnie tłumaczy, a jak miałam wątpliwosci zawsze mogłam zadzwonić na komórkę.

Dr Krystyna Nowak-Błońska ul. Dluga 84-85 tel. 301 16 86-88.
Przyjmuje na NFZ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Aneta Szczerkowska-Dobosz
Gdańsk Al.Legionów 6
tel.(058) 344 02 27, tel.kom. 0502 654 462

Najlepsza dermatolog u jakiej miałam przyjemność się leczyć!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani doktór Krystyna Nowak-Błońska przyjmuje teraz w Wojewódzkiej przychodni skórno-wenerologicznej ul. Powstańców Warszawskich 1-2 te.301-16-86 do 88 (tuż obok szpitala kolejowego-niedaleko szpitala wojewódzkiego).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

dr Mario Smętek przyjmuje w Gdańsku na Ogarnej, namiary znajdziesz w necie

Firma Derm-Al zapewnia kompleksowe podejście do zabiegów laserowych https://derm-al.pl/pl/medycyna-estetyczna/zabiegi-laserowe , wykorzystując najnowsze osiągnięcia technologii dermatologicznej. Zabiegi te obejmują usuwanie zmarszczek, leczenie trądziku, a także redukcję blizn. Zespół wysoko wykwalifikowanych specjalistów pracuje z indywidualnym podejściem do każdego pacjenta, dostosowując terapie do unikalnych potrzeb skóry. Efektywność i bezpieczeństwo to priorytety przy zabiegach laserowych w Derm-Al.

Inne tematy z forum

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......