dermatolog gdańsk

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
czy wiecie gdzie jest dermatolog dziecięcy? okolice brzeźna. Dzięki z góry za informacje. Dermatolog najlepiej NFZ i podajcie jakies namiary albo chociaz adres
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dermatolog gdańsk

W okolicach brzezna sa alergolodzy, na Zaspie w szpitalu sw. Wojciecha, dermatolog w Gdansku w Szpitalu kolejowym. Kontakt sama znajdz.

Mam namiary na genialną dermatolog. Niestety nie przyjmuje w Gdańsku ale w sopocie i prywatnie. Ale naprawdę jest godna polecenia :)

a możesz przesłać proszę namiary na tą panią ?

Dermatolog na NFZ jest we Wrzeszczu na ul. Wajdeloty 13 tel. do rejestracji to 502-788-873.

we Wrzeszczu, na przeciwko Opery Bałtyckiej, tylko nie w szpitalu studenckim a obok, nigdy nie pamiętam jak ta placówka się nazywa ;)

Dermatolog jest tez w Akademi Medycznej

Na Mickiewicza

Na pawilonach na Dworskiej powstał gabinet lekarski obok apteki. Dr Kiełczyńska- dermatolog przyjmuje tam prywatnie. Nie wiem za ile

Witam ja od paru lat jestem pacjentkom dr .Baczewskiej i jest to bardzo doświadczony lekarz, z wieloletnim stażem .Miałam wykonywanych kilka zabiegów min depilacje laserową ,lipolizę ,oraz jeden z nowości zabieg PRP jest to zabieg bogatopłytkowy ,który polega na ostrzykiwaniu wybranych partii ciała tj. twarz oraz skórę głowy w celu zahamowania wypadaniu .Gabinet ELMED mieści się w Sopocie na Ul.Haffnera 6 i Poniatowskiego 6 w Sopocie .Tel do rej 583453428.POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie już Pani wybrała,ale na przyszłośc polecam dr Błaszczyńską w kolejowym. Na nfz i krotkie terminy,a lekarz mądra choć na oko nie budzi sympatii;),ale nie od tego ona jest. Pracuję w służbie zdrowia,a dermatologów męczę od 2o lat i mam skalę porównawczą,więc wiem co mówię. Powodzenia.