dermatolog - kosmetolog?

Dziewczyny, czy możecie polecic jakiegos dermatologa, kosmetologa który poleci jak i czym pielęgnować cerę? Mam 30 lat, zaczynają sie zmarszczki, strasznie nierówny koloryt, do tego trochę tradziku rozowatego i nie chce próbować po kolei wszystkich kremów na rynku, a sprzedawcom z aptek i drogerii nie za bardzo ufam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dermatolog - kosmetolog?

ja nie polecam Ci wizyt u kosmetyczek, kosmetologów, na początku udaj się do dermatologa, bo jeśli ktoś Ci zrobi zły zabieg, to stan może się tylko pogorszyć i bedziesz miała dużo większy probem

Z chęcią tylko nie wiem do kogo, moja dermatolog tylko przepisuje mi antybiotyki na trądzik róż. a poza tym już nic nie doradzi, poza tym jest bardzo pretensjonalna, szukam kogoś kto mi doradxi w każdej kwestii i nie będzie uważał ze moje problemy to drobnostka :)

DR Imko-Walczuk , konkretna kobieta

Ja Imko-Walczuk nie polecam, kompletnie zignorowała to co jej mowilam. Przepisuje sterydy, ktore oczywiscie pomagaja na troche apozniej wszystko wraca, nie robi badan jezeli juz zadne sterydy nie pomagaja. Przyjmyje pacjentow z predkoscia swiatla (1 mi i kolejny). Miałąm wrażenie że poprostu jej sie niechce.

Kashmir Spa na Orunii Górnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...