deszcz

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny.. ;( jestem załamana...dzisiaj pada i jutro też ma padać..i pojutrze..a na sobotę i niedzielę zapowiadają już prawdziwy katakalizm..wczoraj jak zobaczyłam prognozę pogody na długi weekend to się popłakałam.. a miało byc tak pięknie ;( macie jakieś pomysły zdjęcia ale nie w plenerze?? przecież nie będę robić zdjęć w kaloszach i pod parasolem ;(...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: deszcz

Lamia a może w kanjpce tam gdzie masz wesele.
my mamy taki plan jakby padało

sama nie wiem..mam w Estragonie..tam średnio z plenerem ;).. no nie wiem co mam zrobić..

Lamia,masz dwa wyjscia w razie deszczu - albo zrobic w studiu,albo przelozyc plener na inny dzien.
oba sa calkiem niezle - i tak najwazniejszy bedzie Twoj usmiech na zdjeciach:)

z tym przekładaniem to kiepsko..mój przyszły wypożycza frak..a w niedzielę po południu już wyjeżdżamy..

oj Lamia u mnie to samo - załamka :( tyle, że my nie mamy pleneru, za to ja w mojej krótkiej kiecce "troszkę" zmarznę chyba... zaczynam się modlic o słońce, o! :O

pozdrawiam

Palmiarnia w Oliwie ?
Pałac Opatów w Oliwie ?

wszyscy na około mnie pocieszają, że prognozy długoterminowe się nie sprawdzają..ale i tak mam nerwy..

tez mam ten problem, a moj fotograf studia nie ma :( pzrekladac nie przelozymny bo to dodatkwoe koszty, znow makijaz, bukiet, fryzura... kurcze pomozcie :( a nasza restauracja to niekoniecznie pzoa sala slubna miejsce na sesje :( chyba ze zatanczymy do deszvczowej piosenki hehehe