deweloper K&L

Poszukuje wszelkich informacji,opini na temat dewelopera K&L. Niewielki deweloper, podobaja mi sie ich realizacje i projekty ale zadnych informacji na forum znalezc nie moge. Jak ktos ma jakies doswiadczenia to chetnie wyslucham. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: deweloper K&L

ponawiam pytanie

Byłem kiedyś na inwestycji na Piastowskiej oglądać jedno z mieszkań na poddaszu. Nie zapadł mi w pamięci jakiś większy babol. Ciągle jeszcze były prowadzone prace na obiekcie, ogólnie to ładnie wyglądało. Z tego co pamiętam to każde mieszkanie było wyposażone w indywidualny piec dwufunkcyjny z naczyniem wzbiorczym na zewnątrz. Trochę to mało estetyczne rozwiązanie.
Jak coś to chętnie pomogę w ocenie wybranego mieszkania oraz przy umowie przedwstępnej.

zadnych info o tym deweloperze?

przyłaczam sie do pytania. czy mozna zaufac tej firmie i powierzyc oszczednosci życia?

więcej informacji o deweloperze i jego inwestycjach znajdziesz tutaj

http://www.ingro.pl/kil

Unikajcie tego dewelopera jak ognia!!!
Na wlasnej skorze przekonuje sie jaki buduja dziadostwo, grzyby na scianach, zacieki, drzwi wejsciowe przez ktore swobodnie sypie sniegiem przy wiekszych zamieciach.
Mozna wyliczac jest bardzo dlugo a to wszystko mozna uswiadczyc na przewspanialym osiedlu Park Rewerendy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szanowny Panie,

w naszej firmie zasady reklamacji są zgodne normami przyjętymi w polskim prawie. Jeśli w Pana domu pojawiły się jakieś usterki prosimy o pisemne powiadomienie o tym fakcie. W procesie budowlanym zdarzają się wypadki wymagające poprawy ze strony dewelopera. Zawsze w takich sytuacjach dokładamy wszelkich starań, aby powstałą niedogodność usunąć w możliwie najkrótszym czasie oraz w sposób najmniej uciążliwy dla klienta.

z poważaniem

Zarząd K&L Inwestycje Sp. z o.o. Sp. komandytowa
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Najlepsze i najgorsze osiedla mieszkaniowe w Gdańsku (20 odpowiedzi)

Proszę o podanie mi jakie osiedla mieszkaniowe w Gdańsku są najlepsze a jakiś najgorsze ? I od...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...