diademy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyne wiecie może gdzie można kupic diademy do włosów??? Zależy mi aby kupic jakis delikatny, cieniutki ...i oczywiscie za przystepna cene;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: diademy

Mnóstwo takich diademów widziałm w sklepach z bizuteria B....w Carfurze, Alfie, Auchanie. W salonach sukiene ślubnych równiez widziałam, ze Panie maja do sprzedania takie diademy...

Ja kupiłam swój w bijou brigitte. Są w alfie, galeriach carrfour i auchan, zbrojowni i na piaskowej w sklepie z sukniami e-still( tam można zamówić jaki sie chce i zrobią) Ponoć w lutym ma być nowa dostawa. Mój kosztował 89 zl połączenie sztucznych perełek z cyrkonią. Za mały to nie jest ale mniejsze jak mierzyłam to mi jakoś gineły we włosach. Jak jesteś brunetką to ładnie, u blondynek może się zlać zwlosami, to samo przy lokach. .Wydaje mi sie że to zależy od fryzurki. Przy koczku to mniejszy chyba lepiej wyglada. Ja będę miała loki upięte tylko trochę, a część będzie mi opadała na ramiona, więc większy (oczywiscie nie jest bardzo duży- średni)będzie mi sie lepiej prezentował. Czasem lepiej przymierzyć kilka i zobaczyć, no i zależy od sukienki.

salon Elja we Wrzeszczu w Centrum Handlowym BIS. Cwny okolo 50 - 60 zlotych.

Słyszałam, że niedrogie diademy są w H&M (ponoć za ok 30 zł) ale mówiła mi to kumpelka - osobiście jeszcze nie sprawdzałam.

Dzieki dziewczynki jestescie kochane;)) Juz wiem gdzie sie udac;))))