diagnostyka komputerowa
NIE POLECAM. !! na pytanie co bede mial za 250 zł otrzymałem odpowiedż - pełną diagnostykę komputerową samochodu /wydruk/ Pojechałem. Na miejscu okazało się że mam do remontu głowice i dopiero póżniej można szukać dalej.zrobiłem remont głowicy, żadnych zmian nie było w pracy silnika ale ciśnienia super :) w cylindrach. przy drugim podejściu czułem ze chcą 2 raz kase za diagnostykę, ale jeszcze wytrzymali i zrobili w w cenie pierwszego. teraz wyszło ze cewka do wymiany, oczywiście cewki nie mieli, proszę wymienic i wtedy dajej będziemy sprawdzać, wymieniłem, auto zaczęło pracowac normalnie ale palił się check, umawiam sie 3 raz i juz chca kase za nastepne badanie komputerowe, pytam za co? ale wyjatkowo robią badanie, ikazuje się że nie wykasowano mi błędu przy wymianie cewki, serwis kasuje go i informuje mnie ze to ostatnie darmowe badanie bo chyba jestem naciągaczem a przynajmniej oni tak to odbierają. po 60 km wskakuje mi ponownie check.Nie dotałem żadnych wydruków kodów błędów poza wykresem ciśnień.dostałem tylko rachunek do zapłaty, następnie zostałem olany zarówno przez sprzedawcę jak i kierownika serwisu