Rafał - ocena (1) Niepoważne podejście do klienta. Na umówionej jeździe próbnej dowiedziałem... Rafał Krzysztof - ocena (1) Nie polecam serwisu blacharskiego. Naprawa zlecona z polisy AC wg.... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) W rozliczeniu odkupimy twoje auto - kłamstwo totalne. Chyba że nowego... Krzysztof
Małgorzata - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta P.Diana przemiła kobieta zna... Małgorzata Roman Karolak - ocena (1) W dniu wczorajszym odbierałem Yaris Cross, odniosłem bardzo dobre wrażenie,... Roman Karolak K - opinia (1) Najgorszy salon sprzedaży jaki poznałem. Zakupiłem samochód używany z... K Jarek - opinia (1) Świetny salon! Bardzo dobrze przygotowana oferta w internecie, przyjazne... Jarek Andrzej - opinia (1) Czekam 30 minut na wymianę wycieraczek. Zaproponowałem, że mogę to zrobić sam... Andrzej Tomasz - opinia (1) Bardzo sprawna obsługa, wszystkie formalności załatwione w jeden dzień. Ceny... Tomasz M.Bear - opinia (1) Bardzo przyjazny salon. Pan Michał Bach niezwykle kompetentny, cierpliwie... M.Bear bogdan - opinia (1) naprawa zbitej szyby po 2 tyg.bez rezultatu i nie wiadomo kiedy będzie może... bogdan Uważajcie na własne samochody, oddając auto do naprawy blacharskiej. (3) Miałem już wiele samochodów i wiele różnorakich napraw, ale po raz pierwszy... Mariusz. Solidny sprzedawca (1) Po odsianiu firm a następnie modeli, które nie spełniały moich oczekiwań na... Tomasz Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem pierwszy raz z serwisu Lexusa w Chwaszczynie. Zgłosiłem się z 9... Paweł Krystian K. z cls (1) bardzo niesłowny człowiek najpierw mowi ze zadzwoni a pozniej nie odbiera DNO arek cena za przeglądy w serwisie w Chwaszczynie (1) Skąd Oni biorą te ceny? Z księżyca? Ceny w Chwaszczynie i w Rumi są na takim... Jan Staszewski Profesjonalnie (1) Dziękuję za profesjonalną obsługę i pomoc w wyborze wymarzonego samochodu.... Zadowolona Do kitu (1) Witam, nie polecam tego serwisu. temat nr 1 - zagubiono mi książkę... SŁAWEK NIE MOGĘ POLECIĆ (1) Serwis blacharsko-lakierniczy w mojej ocenie to typowe robienie z człowieka... Były klient Polecam (1) Ja i moja rodzina jesteśmy posiadaczami Toyoty od wielu lat. Do Chwaszczyna... Janusz W.