dj Piotr

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej czy ktoś może coś powiedzieć o dj Piotrze Kirumin?
Bo my się zastanawiamy, a każda wskazówka by bardzo nam pomogła w podjęciu decyzji.
Bardzo będe wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dj Piotr

Ludzie

Czy dla wszystkich z Was osoba, która zasiada za zainspirowaną konsoletą jest "DJ"-em? Czy Wy rozumiecie sens tego pojęcia? Równie dobrze mógłbym nazwać trawę kwiatem (bo też rośnie w ziemii)...
Proste metody sprawdzenia osoby ubiegającej się o prowadzenie takiej imprezy:

1. Lokale, gdzie grywa (opinie obsługi...)
2. Opinie od jego klientów (nie na tym forum, bo jest ono w swojej formie żałosne). Doradzam kontakt osobisty
3. Skoro gra takie imprezy, to złóżcie mu wizytę na imprezie, którą prowadzi (chyba przed Waszym weselem coś gra)
4. Żadne filmy demo (każda impreza ma swój nastrój, film Wam nic nie da)
5. Repertuar zabaw i konkursów (wiele powie...nie zawsze musicie mieć te same oczekiwania)
6. SPRZĘT (światła, dźwięk), jeśli nie znacie się na tym temacie, poproście o opinię FIRMY, które mają go w swej ofercie. Nie będę wymieniał nazw.
7. Proste pytanie, czy grał jakieś większe imprezy (sylwester, itp.). Jeśli tak, to gdzie (sprawdźcie opinie na miejscu)

Może to wszystko jest kłopotliwe i czasochłonne, ale...W końcu zależy Wam na tej uroczystości, prawda?

nie wzielabym go za samo to, ze bezczelnie orzsyla oferty biorac adresy z forum. to jest w polsce zakazane, trzeba najpierw miec zgode. ostatnio dostaje tyle smiecia z roznymi ofertami, ze chyba zaczen to zglaszac w stosowne miejsca

nale napisał(a):

> nie wzielabym go za samo to, ze bezczelnie orzsyla oferty
> biorac adresy z forum. to jest w polsce zakazane, trzeba
> najpierw miec zgode. ostatnio dostaje tyle smiecia z roznymi
> ofertami, ze chyba zaczen to zglaszac w stosowne miejsca

Jeśli uraziłem Panią swoją reklamą to przepraszam.
Zauważyłem, że wiele poważnych firm (m.in Banki) reklamują się w ten sposób, więc uznałem to za stosowne.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Banki nie rozsyłają ofert do nie swoich klientów, bo za to płaci się ciężkie pieniądze.

masz rację! ilośc ofert przesłanych na moja skrzynkę osiągnęłą ostatnio wkurzający poziom. nawet nie chce mi się ich sprawdzać, bo nie podoba mi sie takie nachalne szukanie klienta. na mnie stracą.

To rozsyłanie a w zasadzie zasypywanie reklamami przez działających na forum, powoduje to że ja i moich kilka znajomych nie piszemy swoich maili w profilu. Każda z nas dopóki miała podany mail to zasypawana była przez firmy który i tak ciągle się reklamują na forum, zakładają swoje kryptoreklamatorskie wątki, no ale o ile jeszcze to na forum można ominąć, to zasypaną takim spamem pocztę trzeba niestety czytać i czyścić.
Rekordowy jest np. Monn który regularnie zasypuje nas reklamą DJ Roberta, moja siostra raz się tylko udzieliła a już ja dopadł w/w oraz Darek S (zespół), metamorfozy (wiza) i A-T-A (też zespół).
Normalnie nie można podac swojego maila!