dj Robert

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jezeli chodzi o dj Roberta to radze sie zastanowic przed wyborem. My, opierajac sie na opiniach w weselniku, wybralismy wlasnie jego i jestem rozczarowana. Pierwsza rzecz - obiad zaczynal sie o 16-tej a dj przyjechal sobie o 15,45 i gdy wszyscy goscie stali zebrani przed hotelem przyjechal dj i jak gwiazda wieczoru wysiadl z samochodu z mina niewiniatka i rzekl, ze przeciez tak sie umawialismy. Z tego co ja pamietam bylo troszke inaczej. Mial byc juz gotowy o 15,30 . Druga rzecz- podczas obiadu przygrywala nam mila muzyczka a tu nagle slusze, ze nasz wspanialy dj puscil Eamona -**** it. Nie wiem jak szanowny dj stoi ze znajomoscia jezyka angielskiego ale chyba gorzej niz kilkoro gosci, ktorzy byli troszke zaskoczeni tym repertuarem. Spytalam sie wiec dj czy uwaza, ze ta piosenka o gosciu, ktory w niezbyt wysublimowany sposob mowi swojej byles zeby sp... jest odpowiednia na wesele, odpowiedzial troche zmieszany, ze moze ja zmienic. Mialam wrazenie, ze ten nasz wspanialy dj prowadzi dyskoteke w malej wiosce a nie wesele w duzym miescie. Poza tym przyprowadzil swojego pomocnika, ktory nic nie robil i szwedal sie znudzony po sali ale przy okazji przywlaszczyl sobie posilek przeznaczony dla fotografa.
Moim zdaniem dj Robert nie jest takim profesjonalista, za jakiego chcialby byc uwazany. Sale byly zle naglosnione i repertuar zostawial wiele do zyczenia.
Nie polecam dj Roberta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dj Robert

Nie wiem czy piszę o tym samym DJ-u Robercie,ale ten akurat DJ Robert ,który WYŚMIENICIE zabawiał gości weselnych na weselu mojej sisuni był FULL REWELKA!!!Jak zaczynał jakikolwiek konkurs czy zabawę to ani jeden z gości nie pozostał przy stole,wszyscy byli tak zaciekawieni co DJ przygotował i jak wszyscy się bawią.Muzyka była super,konkursy przednie ,zabawa pierwsza klasa,wszystko profesjonalnie i na najwyższym poziomie.Sam DJ był również zadowolony z aprobaty jego repertuaru a przede wszystkim z wspaniałej atmosfery i gości!!!Szczerze polecam!!!!Dziekuję Panu DJ-owi za zorganizowanie muzyczno-konkursowej części wesela mojej sis!!!!POLECAM!!!

do sis myffy

na szczęście u Twojej siostry nie grał ten DJ Robert, którego opisała aniak.
Ten wyżej wspomniany to kmiot grający na wiejskich potupajach!!! popdobnie zresztą jak niejaki DJ Siekiera itp.

DJ u twojej siostry nie reklamuje się na weselniku - bo nie ma takiej potrzeby. Jest dobry i to mu wystarczy by być rozrywanym!!!
Robert J. grający u Twojej siostry jest rewelacyjny - potwierdzam, bo grał na moim weselu.

PS
Poczekaj na płytę z "koncertem życzeń" .....

Aniak proszę Cie zebys mi podala na prv jakies szczegoly tego waszego djRoberta bo ja tez mam zamowionego na nasze wesele djRoberta ale nie wiem czy to o tego własnie chodzi?!Mam nadzieje ze nie tego :(
Z gory dziekuje za wszelkie informacje!

Jesli Twój DJ nazywa sie Robert J. to bądź spokojna!

słuchajcie moi mili, są różne zaścianki i sądze że te wszystkie wypowiedzi nie dotyczą jednego lokalu, a co do dj Roberta to nie wiem czy jest możliwość taka , aby wesele zaczynało się 16.00

jest taka mozliwość...śluby cywilne trwają najpózniej do 16.00 a potem przeciez jedzie sie na wesele tak więc mozliwe jest żeby Dj był potrzebny przed 16.00