dj Robert
Jezeli chodzi o dj Roberta to radze sie zastanowic przed wyborem. My, opierajac sie na opiniach w weselniku, wybralismy wlasnie jego i jestem rozczarowana. Pierwsza rzecz - obiad zaczynal sie o 16-tej a dj przyjechal sobie o 15,45 i gdy wszyscy goscie stali zebrani przed hotelem przyjechal dj i jak gwiazda wieczoru wysiadl z samochodu z mina niewiniatka i rzekl, ze przeciez tak sie umawialismy. Z tego co ja pamietam bylo troszke inaczej. Mial byc juz gotowy o 15,30 . Druga rzecz- podczas obiadu przygrywala nam mila muzyczka a tu nagle slusze, ze nasz wspanialy dj puscil Eamona -**** it. Nie wiem jak szanowny dj stoi ze znajomoscia jezyka angielskiego ale chyba gorzej niz kilkoro gosci, ktorzy byli troszke zaskoczeni tym repertuarem. Spytalam sie wiec dj czy uwaza, ze ta piosenka o gosciu, ktory w niezbyt wysublimowany sposob mowi swojej byles zeby sp... jest odpowiednia na wesele, odpowiedzial troche zmieszany, ze moze ja zmienic. Mialam wrazenie, ze ten nasz wspanialy dj prowadzi dyskoteke w malej wiosce a nie wesele w duzym miescie. Poza tym przyprowadzil swojego pomocnika, ktory nic nie robil i szwedal sie znudzony po sali ale przy okazji przywlaszczyl sobie posilek przeznaczony dla fotografa.
Moim zdaniem dj Robert nie jest takim profesjonalista, za jakiego chcialby byc uwazany. Sale byly zle naglosnione i repertuar zostawial wiele do zyczenia.
Nie polecam dj Roberta
Moim zdaniem dj Robert nie jest takim profesjonalista, za jakiego chcialby byc uwazany. Sale byly zle naglosnione i repertuar zostawial wiele do zyczenia.
Nie polecam dj Roberta