dj dj dj dj dj help!!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele
bardzo bardzo pilnie poszukuje sprawdzonego DJ .Mielismy puszczac muzyke z mp3 ze wzgledu na brak kasy ale teraz wszyscy nam odradzaja bo ktos ta cala impreze musi przeciez poprowadzic .Najgorsze jest to ,ze kazdy z ktorym gadalam zadal od 800-1500 zl A TO ZDECYDOWANIE NIE NA MOJA KIESZEN!!!Blagam o rade jesli znasz kogos tanszego to pisz (slub mam za 2 tygodnie )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odradzam

nia znam niestety zadnego dobrego i taniego ale na pewno nie polecam dj z amazonki spiepszyl moim znajomym cala impreze

Re: dj dj dj dj dj help!!!!!!!!

To telefon do dj, który gra w Metrze tel604382162 Zadzwon i pogadaj z nim - widziałam wesele, na którym goście nie schodzili z parkietu. Powodzenia !

Dzieki na pewno zadzwonie!Pozdrawiam

800-1500 zł - to normalna cena, a nie jakaś wygórowana, po za tym jak chcesz znaleźć dobrego DJ na 2 tygodnie przed weselem - we wrześniu (no chyba, że masz wesele np. w czwartek)

Michał Czacharowski
www.avmedia.div.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wlasnie znalazlam wiec cuda sie czasem dzieja !

Dla mnie to cena jest wygórowana

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...