dj na grudzień potrzebny

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam
proszę o kontakt dj-ów którzy zainteresowani byliby poprowadzeniem małego wesela dla około 30 młodych osób na gdańskim Chełmie w restauracji , proszę podać koszty na maila xmonika.g@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dj na grudzień potrzebny

hej
my mamy dj bieze 500zł plus 10zł od osoby za placenie licencji w zigzapie czy cos takiego

hej malenka mogłabyś dać mi namiary na tego dj???

malenkaaa napisał(a):

> hej
> my mamy dj bieze 500zł plus 10zł od osoby za placenie licencji
> w zigzapie czy cos takiego

ja tez bym poprosila namiary. Z gory dzieki.

Mam namiary na dj-ja ktory gra za wikt i opierunek. Jesli ktoś jest zainteresowany to chętnie wyślę namiary.
Słuchajcie, bez przesady. Jesli dj ma sam dojechać i przywieźć nagłośnienie, oświetlenie i jeszcze spedzić min. 12 godz. zabawiając gości (czyli razem z rozłożeniem i złożeniem sprzętu min. 15 godz.) to 500 zl. jest lekką przesadą. Jeśli ktoś gotów jest zagrać za taką sumę to raczej nie wie czego się podejmuje, albo jest po prostu głupi. W jednym i drugim przypadku wynajęcie takiego fachowca to śliski temat.

ja takze poprosze namiary na tego dj -a

Dj Maciej Nijakowski nr 514-517-816
Zawsze bawie sie przy Jego muzyce na dancingach i takich roznych organizowanych na Kaszubach.
Znajomy ostatnio mial Go na swoim weselu.
Dj ma super muzyke,kazda jaka kto chce,ma super zabawy,zajmuje sie goscmi,podpasowuje muzyke pod towarzystwo.Super prowadzi wesele ,co 2 godzinki ma jakas niespodzianke dla gosci naprawde super i tanio:D

No tak, jak gra za wikt i opierunek to nie dziwne że co 2 godz. ma niespodziankę. Myślę że jajwiększą niespodzianką takiego dj-ja będzie zawinięcie się po 2-ch godzinach jak mu goście weselni zaczną zawracać głowę że to co puszcza nie jest fajne i oni chcieliby troszkę głośniej i bardziej weselnie. Pozdrawiam naiwniaków. Jakiś taki Dj ...Nijaki taki ...

a byłeś na jakimś weselu na którym grał ten dj że wydajesz takie opinie? czy piszesz takie bzdury bo masz gorszy dzień????

Proponujemy profesjonalna konferansjerkę, oraz grę dj-ską, z wysokiej klasy nagłośnieniem oraz oświetleniem.
Serdecznie zachęcamy do zapoznania się ze stroną internetową
www.djalexx.pl

Przepraszam ale nie umiesz czytać. Ta opinia za wikt i opierunek to nie była o mnie. Chcesz po polemizować na temat mojego grania, to zapraszam na jakieś wesele lub imprezę w Ostrzycach. A jeśli chodzi o niespodzianki, to w każdej przerwie coś się dzieje i w prawie każdym bloku tanecznym wymyślamy jakis gag czy tp.

Pozdrawiam.
Maciej Nijakowski

Nasza cena jest dla jednych akuratnia, dla innych może duża a dla wielu za mała. Ludzie myślą ze jak zapłacą 3,5 tysiąca to będą mieli niewiadomo co. nie gramy za darmo, ale mieścimy się w przedziale 1300 - 1500 i doświadczenie też spore. Nikt nikogo nie zmusza. Z tego co wiem to za 500 zł grają też tacy co zaczynają i wcale nie muszą tego robić źle. Mogli mieć dobrego nauczyciela. Wiem że są też tacy co nie maja o tym pojęcia i tez biorą po 300-500 zł za tak zwane odtwarzanie muzyki. No ale po to jest rozmowa z takim delikwentem i pokaz filmowy, żeby sprawdzić, co sobą reprezentuje. Jest też tak,że ktoś zapłaci za Dj-a 2000 i dostanie dyskotekę z klientem co tylko dobiera bity i kiwa się jak Tiesto, a konkursy, gagi i zabawy to dla niego obciach. Albo za 1300 dostanie pełna imprezę z programem wesela tak jak powinno wyglądać. I jest to identycznej jakości porównując do Jakubka, Limahla czy innych.

Czy ten wasz duet to z tym sławnym DJ Mieszkiem (Mixem) robisz ? Jeśli tak to tylko pogratulować. 1500 czy 3500 jakie to ma znaczenie ? Cena wynika z popytu, i tak już jest w większości przypadków że to co dobre musi sporo kosztować. Tak jest z autami, paniami, panami, dj-jami itd. Uczysz się, zaczynasz, masz kiepski sprzęt to próbujesz zagrać za 1000 zł. Jak się opędzić nie możesz od zleceń wóczas podnisisz stawkę żeby mieć troszkę wolnego i nieco odsapki. Zobaczysz, jak troszkę pograsz i uda ci się grać dłużej niż jeden sezon to to o czym piszę zrozumiesz.

Z tego co wiem (a wiem to dobrze), Maciej gra już troszkę więcej niż jeden sezon. Tak się składa, że zaczynaliśmy razem ponad 20 lat temu - obskakiwaliśmy wtedy większość liczących się w 3mieście knajp.
Odsapka - owszem, ale dla tych którzy traktują "wodzirejkę" jak pracę. Dla nas jest to przyjemność i nie potrzebujemy w tym temacie odpoczynku. A jeśli mamy zamiar mieć wakacje, to nie windujemy sztucznie cen, tylko mówimy klientowi wprost - ODPOCZYWAMY :)
- czego i innym prezenterom szczerze życzę.

Inne tematy z forum

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...