odkurzacz z filtrem HEPA z biedronki, czy ktoś ma?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
jak ten odkurzacz sie sprawdza? czy ktos go ma jest ok? czy są poźniej do kupienia worki w biedronce, filtry?
Bardzo prosze o opinie popsuł mi sie odkurzacz wczoraj i musze kupic cos na juz, a wiem że teraz beda w biedronce te odkurzacze:
http://www.produktyzbiedronki.pl/2013/07/odkurzacz-bezworkowy-1400w-z-filtrem.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: odkurzacz z filtrem HEPA z biedronki, czy ktoś ma?

On jest bezworkowy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak umiem ale można uzywac z workiem lub bez (tak maja napisane) ale własnie chodzi mi o to czy kupie potem w biedronce takie worki, filtr na wymiane itd?

Wiśnia wydaje mi się, że worków nie dostanieszw biedrze. Ja mam odkurzacz HEPA (inny niż ten w biedrince) i worki zazwyczaj kupuje w RTV AGD 4 szt. za ok 25 zł.

filtry hepa kupisz w kazdym sklepie z art euro agd
a nie uważasz ze moc 1400W nie jest za mało, bo mi wydaje się iż może słabo ciągnąć

Moc będzie ok teraz też miałam 1400 i dobrze bylo, ale nie miałam nigdy odkurzacza bezworkowego i zastanawiam się jąk to dziala? Czy dobrze dziala i czy zda egzamin u nas odkurza sie co 2-3dni bo mamy psa i pelno sierści.
A może mozecie polecić jakis odkurzacz dobry na siersc albo ssawke jakąś wypas żeby dobrze zbierala

Witam,
Jestem posiadaczką tego odkurzacza i powiem szczerze.....wole odkurzać starym zelmerem niz nowym Clarusem....według mnie ten odkurzacz to totalna porażka. Słabo zbiera kurz z dywanów trzeba poświęcić dużo więcej czasu na dokładne odkurzenie, niż w przypadku wcześniej wspomnianego zelmera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten odkurzacz to katastrofa...żałuję zakupu ,ja też miałem starego zelmera który słuzył przez kilka lat przeżywając sprzątania po remontach(pył z gładzi itd).Zakupiłem biedronkowego i teraz żałuję.Głośny, słabo zbiera kurz , a montaż filtra to jakaś pomyłka, dodatkowo gdy pojemnik na kurz jest pusty , sygnalizator napełnienia pokazuje ze jest pelny. Odkurzacz się nadaje do rzutu na odległość bo jest w miarę lekki.Tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i jeszcze jego osprzęt jest nie kompatybilny z innymi tzn rura dziwnej średnicy, nie pasują końcówki z innych odkurzaczy....wąż z tandetnego plastiku, jedyne co jest dobre to chyba zwijacz przewodu.

Tragedia dramat ten odkurzacz nie ciagnie w pip roboty przy nim co chwile yrzeba zmieniac wode mam go tydzien ale dzis go wezmne i pitolne o sciane to stolec lepsze workowe zmienisz worek i gitara a tu mycia czyszczenia bede mial ciche dni z zona ale dzis wypitole go w kosz

Proponuję sprzęt firmy Vax. Miałem piesicę z bogatym futrem i jedynie tym dała się odkurzać. Wylewając wodę widzisz co było na podłodze i nie tylko. Sprawność odkurzacza workowego jest porównywalna ze sprawnością maszyny parowej.....

I jak sprawuje się ten odkurzacz? Teraz jest w Biedronce dostępny inny model. Czy filtr można gdzieś dokupić bezproblemowo?

http://produktyzmarketu.pl/odkurzacz-hoffen-systematic-biedronki-7-11/

Witam, kupiłem niedawno. Jestem zadowolony. Wygoda!

Czy aby taki z Biedronki długo podziała? Miałbym co do tego duże wątpliwości. Co prawda ten sklep ma sporo rzeczy dobrej jakości, ale odkurzacz wolałabym kupić w markowym sklepie. Na przykład taki Telios Extra marki Hoover. Proste w obsłudze, dobrej jakości i wyjątkowo trwałe urządzenie posiadające innowacyjne materiały izolacyjne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam Electrolux Pure F9 i myślę, że warto zainwestować. Pionowy, więc manewruje się bajecznie, wymienne wkłady i nie kurzy się podczas odkurzania

brzmi świetnie, ale jak cenowo? bo zdaje mi się, że widziałam go w niezłej cenie w ME, ale nie jestem pewna, czy to ten

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...