(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Oto popisy Przedstawiciela Roboklina, jak by nie było nr. IP ten sam. Osoba która utrzymuje że jest zadowolonym użytkownikiem a nie akwizytorem odkurzaczy. A ja jestem hejterem i konkurencją działającą na szkodę firmy.
Janek 188.122.18.*
9 miesięcy temu
Sam pojemnik z wodą to za mało, rozmnażają się w nim bakterie. Roboclean rozbija wodę na bardzo małe cząsteczki i rozpyla je.
marcel 188.122.18.*
9 miesięcy temu
Brać go, nie zastanawiać się :)
ludek 188.122.18.*
8 miesięcy temu
Hm.. może wart swojej ceny
~rennaa 188.122.18.*
8 miesięcy temu
Ja często używam przystawki do odkurzania pościeli
~jarka 188.122.18.*
8 miesięcy temu
Ja najczęściej do prania dywanów. Dobra też jest do odkurzania firnake
~Elizka_ta 188.122.18.*
8 miesięcy temu
Rzecz w tym, że pobiera go mniej, tylko 700W. Spełnia normę, która wejdzie w przyszłym roku. To dlatego, że nie ma worka, przez które przechodzi powietrze. Ma filtr wodny.
~magdzia 188.122.18.*
8 miesięcy temu
Ja już dawno przekonałam się że warto.
~majorka 188.122.18.*
7 miesięcy temu
Worków w ogóle nie ma. Na tym polega jego przewaga. Ma filtr wodny.
~jonon 188.122.18.*
7 miesięcy temu
Wszystkim Robocleanowcom życzę wspaniałego Nowego Roku!
A TU POPIS GŁUPOTY AKWIZYTORA I ODPOWIADANIE SOBIE SAMEMU NA SWÓJ KOMENTARZ:
~majorka 188.122.18.*
7 miesięcy temu
Mi jeszcze bardziej się podoba, że moduł sterowania można zdjąć i sterować zdalnie :)
~martinika 188.122.18.*
7 miesięcy temu
Zdalnie, to on może sprzatać sam?
A TU KOMENTARZE PO TYM JAK ODKRYŁEM ICH KŁAMLIWĄ SZTUKĘ HANDLOWANIA:
~Angelika 188.122.18.*
6 miesięcy temu
Ja zainteresowałam się, jak tylko zobaczyłam u sąsiadki. Dlatego umówiłam się na prezentację i na niej kupiłam. Zupełnie nie rozumiem, skąd tyle hamstwa i hejterstwa jest u ludzi.
~majko 188.122.18.*
5 miesięcy temu
Do czego?
~Beata R. 188.122.18.*
3 miesiące temu
Ale bzdury, aż się czytać nie chce. Wyżej jest link z certyfikatami potwierdzającymi bardzo wysoką skuteczność Robocleana - to jest dowód. A Ty Vinie, jakie masz dowody na swoje stwierdzenia?? Proszę, zalinkuj certyfikaty stwierdzające, że to chińszczyzna;) Jasne jest, że jesteś hejterem i chcesz zaszkodzić firmie. Mam Robocleana od dwóch lat i sama wiem, że to bardzo dobry sprzęt. Te pozytywne opinie są prawdziwe, bo w każdej chwili można przeprowadzić test porównawczy ze zwykłym odkurzaczem. Jest pan gotowy na takie wyzwanie?
TO TYLKO NAMIASTKA POPISÓW AKWIZYTORKI POD NICKIEM BEATA R. Sami oceńcie intencje tej osoby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nawet mój mąż teraz od czasu do czasu sprząta, co wcześniej jemu się nie zdarzało. Nie dziwię się, efekt od razu widać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robocleana dostałam od mamy na urodziny. Super sprzęt! Zasuwam nim po całym mieszkaniu, jak nigdy:) Zawsze nie lubiłam sprzątać, teraz idzie mi to znacznie lepiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to nie ty na innym wątku podawałas się jako Beata R i ten właśnie VIN zarzucał tobie że jestes sprzedawcą odkurzaczy a ty wypierałaś się, tym samym upierając się że jesteś urzytkownikem tegosz właśnie odkurzacza??? Twój adres IP jest dokładnie taki sam jak użytkownika Beata R. na innym wątku.
Oj słabo ci to wyszło...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Należy zacząć od tego, że Roboclean to nie odkurzacz, ale urządzenie wielofunkcyjne, którego główną funkcją jest odkurzanie. Wiedza ta nie jest tajemna, bowiem funkcja klimatyzacji pokazywana jest na każdej prezentacji. Do tego potrzebne są kostki lodu, które umieszcza się w Robocleanie. Chłodzenie następuje przy użyciu separatora wodnego, który jest głównym elementem Robocleana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

UWAGA NA HEJT KONKURENCJI! Użytkownik VIN/anonim propaguje fikcyjne, negatywne informacje. Robi to w ramach nieuczciwej konkurencji starając się stworzyć negatywny obraz Robocleana. Zachęcam do zapoznania się z faktami o Robocleanie:
http://www.swiatnauki.pl/8,1519.html
http://www.roboclean-poland.com/certyfikaty.html

Długo szukałam takiego urządzenia. Bardzo się cieszę, że kuzynka mi go poleciła. Teraz mój synek nie kaszle i nie krztusi się, może spokojnie spać.

Włączanie klimy w odkurzaczu to ściśle chroniona wiedza tajemna akwizytorów. Podobno trzeba znać zaklęcie, które przekazywane jest przez akwizytora tylko podczas prezentacji po złożeniu ślubowania o dochowanu tajemnicy przez wszystkich domowników :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Twoja głupota poraża, zarzucasz komuś pisanie pod kilkoma nickami gdzie na innym wątku z twojego IP jest jakieś 30 wpisów, każdy pod innym nickiem, poza tym w tym wątku przedstawiasz się jako przedstawiciel roboklina a w drugim wypierasz się jako byś była sprzedawcą i piszesz jako użytkownik.
Ot takie małe oszustwo.
UWAGA!!! Ludzie z roboklina stosują kłamliwe i nie etyczne techniki sprzedaży poprzez powielanie setek pozytywnych opinii celem nakłonienie ludzi do zakupu odkurzacza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

UWAGA użytkownik forum z nr IP188.122.18 jest akwizytorem sprzedającym odkurzacze, wymyśliła sposób na zwiększenie sprzedaży poprzez umieszczanie setek fałszywych wpisów na forum pod przykrywką zadowolonego właściciela odkurzacza tym samym rekomendując ten sam odkurzacz również umieszcza linki kierujące na stronę sprzedaży internetowej. Nie etyczne praktyki sprzedażowe oraz próby oszustwa to nagminne działania tej osoby. Polecam przeczytanie wątku i samemu sprawdzić ile wpisów pokazało się z IP użytkownika obecnie przedstawijącego się jako Beata R.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

O! W odkurzaczu klima? Latem to rewelacja. Możesz wytłumaczyć jak włączyć tę funkcję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem czy wiecie, bo to mnie zaskoczyło, Roboclean ma funkcję klimatyzatora. Włączam go teraz często w te upały i nie muszę wydać kasy na klimatyzator.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja nie odkurzam, to dziedzina żony. Natomiast rzeczywiście do sprzątania samochodu jest doskonały.

Sprzęt jest rewelacyjny, mam go juz dwa lata i od tamtej pory tylko ja odkurzam w domu. To jest sama przyjemność. Za 1000 zł to możecie sobie kupić miotłe, a nie odkurzacz. Jak was na niego nie stać to się nie wypowiadaj. To jest forum o opiniach na temat uzywania odkurzacza. W aucie jak nie zmienisz oleju tez sie wreszcie zepsuje i tak jest z Robocleanem. Jak dbasz tak masz. Kosztuje sporo ale jest wart swojej ceny. Właśnie wyprałem całe auto i zaoszczędziłem 180 zl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

W te upały przydaje się bardzo jego funkcja klimatyzacji. Po 10 minutach robi się w mieszkaniu przjemna temperatura.

Ja uratowałam 3 dywany w domu. Więc warto go kupić.

wszystko super ale Pan akwizytor nic nie wspomniał o czyszczeniu separatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: odkurzacze ROBOCLEAN

I gdzie jest powermed?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzęt super i obsługa na bardzo wysokim poziomie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście. Na każdej prezentacji klient sam ma możliwość użycia Robocleana. Ponadto przez 14 dni może testować go w domu.

Inne tematy z forum

A - ocena (3 odpowiedzi)

Mam wrażenie że program treningowy bardzo się rozjechał i jest zbyt szybki . Na białych pasach...

Czesław - ocena (3 odpowiedzi)

Wypożyczalnia zlikwidowana, został tylko baner.

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...