miałam zasztyt odwiedzić ten lokal ,gdyż wykupiłam groupon z ofertą tej restauracji.przeżyłam szok juz na wstępie gdyż jak chciałam zamówić inny zestaw niż mąż to odmówiono mi powód-nie do końca kelner mówił zrozumiale ale coś w rodzaju że się nie wyrabiają bo za dużo zamówień jakby mnie jako klienta to obchodziło.generalnie jak jedno z nas miało ochotę na rybe to dtugie czy ją lubi czy nie też ma jeść rybę i koniec kropka :)kelner każe klient musi:)co prawda po krótkich" negocjach" kelner zmienił zdanie ,ale takie coś raczej zniechęca.jako ,ze dokupiliśmy napoje oraz jedzenie dla dziecka chciałam zapłacić kartą w odpowiedzi usłyszałam ,że niestety nie ponieważ płatność kartą od 30zł a ja miałam rachunek 29zł.no ok zdarza się ale żeby w dzisiejszych czasach w dobrych restauracjach?kelner zniknął po rachunek po czym pojawia się z terminalem:)cóż za konsekwenja w działaniu :)a jednak można płacić kartą wiec pytanie retoryczne po co te dziwne dyskusje?co do jedzenia to jest ona na pewno głownym atutem tej restauracji,było naprawdę smaczne chociaż porcje bardzo małe jak za tę cenęogólnie wydaje mi się iż obsługa nie do końca rozumie sens ofert grouponu to ma znięchęcać czy zachęcać