dla polarkowców...

W zasadzie powinienem ten wątek umieścić w dziale Moda i Uroda, ale tam żaden polarkowiec by nie zajrzał, zatem uznałem że umieszczę go tutaj.
Poza tym prezentowane "męskie" kreacje pani Szanistyl to raczej hipsterskie dewiacje modowe dla nastoletnich chłopców, a nie moda męska.

Celem jest sprowokowanie polarkowców i innych fanów "wygodnej odzieży", to zastanowienia się, czy nie warto popracować nad swoim wyglądem; nie tylko nad szatą ale również nad likwidacją opon piwnych, brudnych paznokci tudzież tłustawych włosów i innych atrybutów "prawdziwego Polaka-mężczyzny".

Poniżej parę późno letnich /wczesnojesiennych ale niezbyt formalnych koncepcji, które uznałem za interesujące.

image
Doskonały zestaw do pracy biurowej, czy na południowe spotkanie z kontrahentem na lunch. Do tego dobrałbym dopasowane jeansy slim fit (brązowy pasek) i brązowe skórzane lub zamszowe/nubukowe buty, malinowe skarpetki.

image
Na chłodniejsze jesienne dni, popołudniowe spotkanie przy dobrej kawie. Aby zbyt nie sformalizować stroju, zaryzykowałbym czarne jeansy regular fit, czarne lakierowane buty, czarne skarpety.

image
Genialne buty!! Oczywiście do takiego garnitur trzeba mieć figurę.

image
Absolutna rewelacja! Bezsprzecznie mój faworyt. Do tego ciemnogranatowe jeansy, czarne "ciężkie" buty i zaryzykowałbym wiśniowe skarpetki (korespondujące z wiśniową nitką w butonierce).

image
Typowo włoski styl na słoneczny dzień, z lekkim "lansem" (patrz bransoletki), krawat z charakterystyczną fałdką wskazującą, że został samodzielnie zawiązany. Zegarek ciężki, sportowy (tu na zdjęciu Rolex Daytona).

to be continued... ^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: dla polarkowców...

@mmm

Całe szczęście Hal jest bardzo tolerancyjny ;) A jak zobaczy, że wątek jest cały czas gorący, to jeszcze nam podziękuje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę? A co ciebie tak wprawiło w dobry nastrój? ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Mikronezja
oj chyba nie tylko z tego powodu.. :D

A kto tu narzeka? :) Ja jestem w świetnym humorze :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmm, jak wróci Halewicz, gdziekolwiek jest, to się wkurzy, że zaśmiecamy mu wątek... ;)))

No to nie narzekaj ;D

Wieczorami się najwięcej dzieje, choć też różnie bywa :) I zapewniam Cię, drogi Samie, daleko mi do ześwirowania ;)

@vilete

Nie no nie świruj :) W tedy będziesz musiała wieczorami tylko ;)

telefon,portfel ,kluczyki itd.
a poza tym jak się siada to nie wiadomo w którą nogawkę ten tego,żeby nie cisło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, jeszcze nie ;)

Po prostu, mam sporo wolnego czasu to korzystam, a gdy czas wolny się skończy to nie będę tyle pisała, obiecuję :))

@violet
Ty tutaj chyba pracujesz? :)

ja się uczę...kampania wrześniowa wzywa... :)

Ja jestem sobie na Forum i się relaksuję :) Bez przerwy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja mam właśnie przerwę i sprawdzam co robicie ;)

Ludzie pracują, kiedyś trzeba ;)

Dobrze :). Na razie niewiele się dzieje na forum...

Przepraszam za małą dygresję, ale Mikronezjo, zalogowałaś się :) I jak się z tym czujesz? :)

...telefon komórkowy, portfel, dokumenty i kluczyki do samochodu, tak? ;)))

męski look-może i jo,ale dalej miejsca w tych gaciach i kieszeni mało
normalni faceci nie chodzą w takich ciasnych gaciach bo po prostu brakuje miejsca na...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no luz, tragicznie nie jest. Do sklepu mógłbym w tym jeszcze iść. Pewnie też dobrze by mi się w tym pracowało ;) Tylko że bez skarpetek to by mi stopy marzły :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

muza na dziś (778 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...