dłuuuugi welon

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Moje Drogie!

napewno macie jakieś pomysły (bo ja mam w głowie czarną dziurę) co zrobić z dłuuuugim welonem...

do mojej sukni najlepiej pasuje welon do ziemi. piekny oczywiscie, ale szykuje sie meczarnia na weselu!!!! kazde siadanie grozi oskalpowaniem (jestem roztrzepana, na codzien welonow nie nosze - napewno zapomne i siade na nim nie raz!!!)

no i teraz pytanie:
czy moge zmienic welon po slubie i na wesele przyczepic sobie cos krotkiego, ewentualnie zdjac juz te metry tiulu i szalec bez?
czym wtedy rzucac na oczepinach?

jak dlugo wogole trzeba w tym welonie wystepowac? do oczepin?

prosze, doradzcie cos...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dłuuuugi welon

hej
ja tez mam długi welon, ale ma zamiar mieć go na głowie tylko na ślubie,
no i może na samym początku wesela,
ale tak po godzince, jesli nie szybciej ściągnę go i będe bawić się bez ;))

pozdrowionka

image

a co z oczepinami? czym będziesz rzucac?

no napewno bedziecie rzucac welnoem, zwincie go w kulke to bedzie lepszy odrzut ;)))

rzucę młotkiem ;)))
hehe, nie no chyba rzucę bukietem, jesli wogóle będę rzucać, bo ja to jestem anty-zabawowa ;))

bukiet bym chciała ususzyć, a jak już nabierze odpowiednią ilość kurzu, to go w pierwszą rocznicę spalę - taki rytuał czarownic ;)

może butem rzucę? albo dwoma - więcej panienek uszczęśliwię :)))))))

ja swój bukiet tak naprawde to chciałabym oddać jakiejś pannie, która naprawde na niego zasłuży i ktorej osobiście będę zyczyć szybkiego zamążpójścia, więc nie wiem czym rzucę ........chyba będzie cos pod ręką, np. kawalek tortu ;))))

Dobry pomysł Nacheba - super!!

Gdzieś na jakimś forum (może na tym?) wyczytałam fajowy pomysł - żeby rzucać specjalnym bukietem złożonym z tylu małych bukiecików, ile na weselu będzie panien, a do każdego z nich przyczepiona wróżba - jedna z nich będzie oczywiście o najszybszym zamążpójściu. Zamierzam wykorzystać ten pomysł, niech mają panny radość:)

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)