dno

Wiedziony pozytywnymi wspomnieniami związanymi z tym klubem wybrałem się z kolegą dnia 17 stycznia (sobota) do ww. klubu i .... nie zostałem wpuszczony mimo,iż nie było dużo klientów-studentów (nadmieniam,że już nie jestem studentem trójmiejskich uczelni).Na pytanie dlaczego nie wejdziemy otrzymałem bardzo treściwą odpowiedź; nie ,bo nie.
Także szacownego organizatora tej potańcówki prosiłbym o umieszczenie informacji kto jest wpuszczany do klubu,a kto nie w jakimś oficjalnym miejscu -strona www,wielki napis przed klubem itp. -chciałbym dodać,że nie jesteśmy typem dresiarstwa,i tak też nie wyglądaliśmy,jak również byliśmy trzeźwi.W każdym razie tym sposobem klub ten stracił moje uznanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Rozumiem, że ocena wytroju, klimatu, lokalizacji, cen na 1 ma z tym związek. :-)
Zasady wpuszczania są proste i umieszczone na stronie klubu. Selekcja oznacza, że jeżeli selekcjoner uzna, że nie powinieneś wejść to jest jego decyzja i nie musi się nikomu z niej tłumaczyć. Oczywiście może się mylić, ale takie przypadki są bardzo rzadkie i niestety nie uniknione, ale to wszystko celem bezpieczeństwa i komfortu osób bawiących się w klubie, bo chyba nie podejrzewa nas Pan o to, że nie wpuszczamy ludzi celowo, bo np. nie chcemy zarobić. Lepiej zaakceptować kilka pomyłek niż tolerować i wpuszczanie niekulturalnych ludzi. Jeżeli nie wpuszczenie Pana bylo pomyłką selekcjonera - przepraszam, ale kto jest nieomylny? Proszę o obiektywizm i zrozumienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0