Bramkarze!!! (1) Ja wiem, że ochroniarz powinien być silny, stanowczy i zapewniać ochronę, ale... Adam bramkarze (4) Wszystko ok ale bramkarze to porazka. Bylam swiadkiem, jak moj maz sie... andzia superówaaaaaaaaaa jaki klimat jaki wystrój!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wspaniały Klub,Fantastyczna Atmosfera,,,polecam środy KARAOKE,,,,SUPER... jarek
Dyskriminacja (1) Mój kolega został bezpodstawnie wyrzucony - za spodnie z kamuflażem... Sami absolutnie nie polecam (2) Byliśmy w tym klubie 13.04.2013. Warunki takie, jak w saunie - gorąco, duszno... Monika Polecam salę VIP (1) W klubie tym zorganizowałem imprezę urodzinową i wyszła bardzo dobrze.... Marek Zeszli na baaardzo niski poziom (2) Właściciele niestety od początku działalności klubu nic w niego nie... Mr D totalna krewa !!! (1) CIESZYŁEM SIE NA WIEŚĆ OBLEWANIA OSTATNICH DNI KAWALERSKIEGO ŻYCIA MOJEGO... SKONSTERNOWANY Nie polecam!!! (1) Niestety zawiodłam się na klubie po jego zmianach. Bardzo dużo ludzi których... Klubowicz Impreza (1) ROBILIŚMY KAWALERSKI NA SALI V.I.P., MEGA IMPREZA, TANI ALKOHOL, MIMO DUŻEJ... Gianni spoko (1) bylem w zeszla sobote i bylo spoko, flaszka za 5 dyszek nie jest zla cena,... Rudy Artur - opinia (1) GENIALNY KLUB!!!! KOCHAM BARMANKI!!!!! WÓDA ZA 5 ZETA!!!!!! MIŁA BRAMKA!!!!... Artur Przem - opinia (1) kiedys bywalem w autsajderze kilka razy w tygodniu, teraz rzadziej, ale... Przem Świetny klub studencki (1) Już od dawna chodzę do Autsajdera, lecz w tym roku widzę zmiany na lepsze...... Cin radosław - opinia (1) W klubie panuje mega fajny klimat, dobra muzyka do potanczenia. Ceny w... radosław polecam serdecznie!! (1) dobra obsługa świetni dj'e przystępne ceny niczego więcej studentom nie... ElCzarko Super! (1) Zawsze na tak :) Super obsługa, przystępne ceny, mili panowie ochroniarze noi... M Zawsze :) (1) Ja tam w Autsajderze zawsze bawię się wyśmienicie... Nic dodać, nic ująć :) Paula super imprezownia :) (1) zawsze super imprezy- do białego rana :) Polalala Autsajder wymiata!! (1) Super miejsce, drinki, obsługa i cenyyy!!!!! sobotnie imprezy szczególnie... nina