Suuuupeeer imprezki :D (1) W Autsiderze jestem bardzo często, panuje tam z*******y klimat, muzyka w... Ania Doooooooobre imprezy :) (1) Pozdrowienia dla wszystkich, których spotykam przy barze :) Wasze zdrowie! em Ogólnie fajnie (1) Ogólny dobry klimat, ceny przystepne.... kkk
Dj na karaoke skutecznie zniechęca do śpiewania (2) świetni ludzie, świetne karaoke ale dj to jakaś pomyłka!! W ostatnią środę... piosenkarz Zdecydowane nie dla takich klubów (4) Kiedyś może i fajny klub, ale teraz pełno w nim dzieciuchów. Panny 16 letnie... Zniesmaczony Zenobiusz superb (1) byłam u Was ostatnio, jestem pod wrażeniem dzięki za świetną imprezę monik Autsajder (1) b. fajny klub, choć trochę za mała liczba miejsc w stosunku do liczby osób... Paweł P. polecam (1) bardzo fajny klub i pierwszorzędna zabawa Piotr jak impreza to tylko autsajder (1) HEJ HEJ BALUJE W AUTSAJDERZE OD 2006 ROKU, CZYLI OD MOMENTU KIEDY POWSTAŁ... AGATA I SPÓŁKA Super imprezowania (1) Naprawdę polecam, bawię się tam ze znajomymi prawie co tydzień i jest... olo Fajny klubik (1) Jestem z Gdyni ostatnio byłem po raz pierwszy w waszym klubie, muszę przyznać... KRZYCHU Polecam na imprezę :D (1) Kiedy pierwszy raz weszłam do klubu,zrobił na mnie wrażenie.Przetańczyłam w... chemicus Prymitywem studenta (1) Przyznamy ogolnie dobra ocene klubowi, poniewaz caloksztalt jest... 3 muszkieterki Najlepszy klub studenczki w trojmiescie: (1) Klub jak najbardziej godny polecenia studentom, ale myślę że nie tylko, miła... darius.k Jak zawsze pełna klasa (1) Serdeczenie polecam owy klubik, dla kazdego studenta ale nie tylko to bardzo... piter-kielbasa Super klub (1) Naprawdę polecam to miejsce, bardzo dobra atmosfera - super muzyka, spoko... Arek o klubie Autsajder... (1) Ochrona - była, jest i będzie beznadziejna - jedyne co potrafią to na... d(-_-)b Wszystko pięknie Ale... (1) Ogolnie klub jest ok, mam tylko wielkie zastrzezenia co do dwoch barmanow. Na... Studentka Pan z szatni ....zgroza (1) Odwiedziłam klub ze znajomymi w środę kiedy to jest impreza cykliczna... camilla Ok (1) Klub ekstra :) Imprezki zawsze się tam udają, nie rozumiem ludzi, którzy... Martyna