chudy selekcjoner w czarnej czapce!!!!!!!! (1) witam serdecznie. nie bede mowil co mysle o tym klubie, bo to chyba widac... mlody dno (2) Wiedziony pozytywnymi wspomnieniami związanymi z tym klubem wybrałem się z... maciej Przede wszystkim klimat! (1) Dosc regularnie tam imprezuje i jeszcze nigdy nie mialem jakiejs niesmacznej... Dominik
Jest ok (1) Można sie pobawić, o ile lubi się towarzystwo pijanych studentów;) Trochę... dziewoja a propos "retromanii"... (1) jezeli to co gral DJ we wtorek (20 stycznia) nosi miano "retro" to jest to po... studentka ehhh... chamstwo i żenada (2) ogólnie słabo, a legitke trzeba pokazac dopiero po rozebrani się i zapłaceniu... lalix chmialak_tom@wp.pl - opinia (1) z*******y klub studencki! chmialak_tom@wp.pl zadowolony (1) Nie lubię imprez w klubach, ale w autsajderze czuje się naprawdę komfortowo,... Steff Wszystko super ale... (1) Dlaczego dj wyprasza ludzi z klubu o 2. gdy jest pelna sala ludzi,kolejki do... proxy polecam (1) Co tu dużo mówić - dresiki wpadają ale tego się nie uniknie...jednak nie jest... JuNx muzyka dla każdego (1) NAJLEPSZY KLUB W TRÓJMIEŚCIE!!! Młodzi ludzie, dwie sale do tanczenie. Ja... Agnieszka fajny klub (1) Dwa pomieszczenia, w których można tańczyć, duża ilość miejsc siedzacych... swiru-czarni Pełen relax (1) Klube jest położony w dobrym miejscu, z ochroną nie miałem nigdy problemów,... Dratva Nie polecam (2) Miałem tą nieprzyjemność bycia w sobotę - ta knajpa nie ma nic wspólnego z... mark rewelacyjny klub ! (1) Co tu dużo pisać - klub rewelacyjny - super muzyka i za***ty klimacik - super... szpaku Najlepszy klimat!!! (1) Jak dla mnie nie ma lepszego lokalu od Autsajdera, na to zeby dobrze sie... Klubowicz Serdecznie polecam (1) Witam Chodzę dosyć długo do autsajdera i mogę jedynie o tym klubie pisać... Gang dzikich świń ochrona (1) byłoby dobrze, gdyby ochroniarze zdali sobie sprawę, że legitymacje wydawane... Morus rewelacja!!! (1) ochrona ok klimat super powietrza czasem brak obsługi czasem za mało... stefan ... (2) Kiedyś ten klub byl fajny ale teraz??spada na psy jak nic albo już... toja