do Dori

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Droga Dori, zaglądam na forum bardzo rzadko, ale jak juz tu jestem to tylko czytam i nic nie piszę, foum jest naprawde spoko, ale chodzi mi o Ciebie. Jesteś skarbnica wiedzy!!!! I to w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Co rusz widze jak cos wklejasz, odpowiadasz na pytania z tysięcy wątków, to jest świetne. Nie myslałaś o założeniu firmy przygotowującej Młode pary do ślubu od strony doradztwa? Jestes kochana bo wiele razy posłuzyłymi Twoje dobre rady i gust. dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Dori

Dziekuję za tak miłe słowa :) Bardzo mi miło, że mogłam Tobie i mam nadzieję innym, pomóc przez podzielenie się moją wiedzą i zebranym info dot. slubu i wesela. O firmie nie myślałam, ale może, może.... kiedyś.... :)

Zgadzam sie jak najbardziej z powyzsza opinia....dzieki Twoim fotkom wiem juz np co bede miala na glowie w tym szczegolnym dniu(żywe kwiaty w rudych, kreconych wlosach:)))))))))). Wysylam do Ciebie w tej chwili maila z kolejnymi zapytaniami w temacie porad:))
pozdrawiam, Ewa

ja też tak myślę, ze naprawdę poświęcasz się bardzo:)) to miłe i kochane:))

Ja też jestem zachwycona Twoimi pomysłami i Twoją wiedzą na tak różne tematy!!! Jesteś super kochana Dori!!! świetnie że jest taka pomocna osoba na Forum!!! Pozdrawiam cieplutko!!!

Ja też częściej tu po prostu zaglądam i czytam, rzadko piszę a Dori to prawdziwa skarbnica !!!
Pozdrowionka.

Kochane jesteście - dziękuję za tak miłe słowa :) I powiem wam, że mi również sprawia to niemałą przyjemność jeśli moge komus pomóc i doradzić Oczywiście są to tylko moje własne opinie i nie zawsze mam rację, bo chyba nie ma takiej osoby, która by w 100% ja miała i wszystkim doradziła tak, by byli zadowoleni, no ale z całych sił się staram :)
Jescze raz dzięki za tak pozytywne opinie !!!!! Przytulaki :)

I dotral ten mailik?? hihi jak widzisz probuje Ciebie "zlapac" roznymi watkami Dori..
Pozdrawiam