do Kawy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kawa na pasie pojawiacie się czasami? My mamy jeszcze moto w K-gu ale juz za tydzień bedziemy jeździć!!!! :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Kawy

Hej Czerwcowa. Na pasie ale gdzie napisz?
Teraz jak sprzedaliśmy Haję to mamy tylko Enduro XT-eka, tak więc wiesz raczej po lasach śmigamy kurcze ale wiesz jaka to zabawa chyba podoba mi się bardziej niż po asfalcie - ma to swoje fajne strony też
p.s. muszę się Tobie pochwalić że w ost. weekend pierwszy raz uczyłam się jeżdzić na moto znaczy się na razie Michał mój siedzi jako pasażer za mną i wiesz obciąża mi motor (bo jakby nie siedział to ja nie dosięgam do ziemi z moimi 166centymetrami) a ja kieruję i nawet nauczyłam się zmieniać biegi :))) ale jestem z siebie dumna! A Ty Czerwcowa umiesz jeździć na moto?
Kurcze a tu taka brzydka pogoda a by się pośmigało nie?

nie umiem kiedyś spróbowałam ale coś chyba zle zrobiłam bo mój czerwcowy strasznie na mnie na krzyczał ze go nie słucham ( coś tam ze sprzęgłem pokręciłam) no i zgasł . Kiedyś bardzo chciałam zrobic prawko ale mi juz przeszło :( wiesz jak prowadze to zamyslam się troche a motocykl tego nie wybacza... ale może kiedyś...

Nie mam sie na czyn uczyć bo to co mamy to wściekłe jakieś i boję się ze mi sie wyrwie ...

A Tobie gratuluje moja droga, szczególnie zmiany biegów- to dla mnie czarna magia....

a - chodzi o pas na zaspie

Kawa a randkę już kręcliście????

Dzięki Czerwcowa musisz też spróbować a z tymi biegami to wiesz michał mi m ówi że teraz w dół a teraz w górę i takie tam. Fakt to strasznie skomplkowane w motocyklu.
Tak sobie marzę że kiedyś będe śmigała na ścigaczu wiesz sama ubrana w skóry echhhh
Buźka, spadam zaraz do domciu i dziś idę na ostatnią przymiarkę sukienki i już chyba dzis bedzie odbiór :)

o to powodzenia.... opowiedz jutro jak było pa pa

Jutro Czerwcowa się odezwę bo dziś musze jeszcze książkę na poczte zrobić jutro pogadamy, papa
Wiesz że zostało nam tylko ... 24 dni !!!!!!!!!!

:( oj nic nie mów ....

A wiecie dziewczyny ze i ja z moim M bede smigac :)))) Mamy nasza Honde Varadero od niedawna - ja jeszcze z moim M nie jezdzilam, wiec mam troche stracha, ale kto wie - moze jak sie odwaze, to sie kiedys na pasie spotkamy :))))

widaj w klubie, oczywiście musimy sie kiedys poznać :))))