do Mirabelki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dzisiaj minus pierwsza rocznica naszego ślubu! Wszystkiego najlepszego.
:DDDDD

Robalek

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Mirabelki

Dokładnie !!!
Od dzis można zaczać liczyc dni hihhih Mam nadzieje że za rok bedzie równie piekna pogoda!!!
Mamy cały rok na zaklinanie pogody :)

Jutro ide na wesele kolezanki ze studiów wiec bede sie wszystkiemu baczniej przyglądac.

Pozdrawiam bardzo goraco

Robalku wiesz co troszke sie stresuje tym, że tak narawde jescze nic nei mam załatwionego cały czas siedze na forum i czytam czytam ale nic nie działam. Czasami tak myśle ze to jeszcze za wczesnie ale z drugiej strony sama wiesz jak jest...

Ja mam dokładnie tak samo. Najbardziej się boję, że jak pojadę rezerwować lokal to okaże się, że jest już zajęte. A ten termin jest dla mnie bardzo ważny bo 32 lata temu w tym samym dniu ślub brali moi rodzice i chciałabym ich w ten sposób uhonorować.

Ej, będzie dobrze. Musi być, prawda?

pozdrawiam Cię gorąco

Robalek

Robalku jak masz cos na oku to rezerwuj nie trać czasu.
Jak chcesz kopniaka na rozpęd to ja z miłą checią heeeh, bo kto inny jak nie my na wzajem mamy się mobilizowac :) A tak na poważnie myśle ze na tak długo przed ślubem nie trzeba płacic zadnej zaliczki.
Powiedz mi jeszcze jakie planujesz wesele Wytworne i eleganckie czy Tradycyjne - swojskie??

Hehe, dzięki za kopniaka, mogę się odwzajemnić.

Jeśli chodzi o wesele, to naprawdę mam dylemat. Takie swojskie i przaśne to do końca nie, bo takie klimaty jakoś mi nie odpowiadają. Nie lubię też konkursów weselnych. Chciałabym coś wyjątkowego, ale jeszcze nie wiem co. A najbardziej to bym chciała mieć wygodne buty, bo byłam na weselu koleżanki w sobotę i się nacierpiałam. Nie mówię nawet o tańcach, ale jak chciałam skorzystać z toalety to buciki w łapkę i wrajstopkach......

A jak u Ciebie z wymyślaniem wesela?

pozdrawiam

Robalek

Ja sie załamałam z lekka.
W ta sobote byłam na weselu mojej koleżanki robiła na 80 osob i dopiero wtedy uświadomiłam sobie ile to ludzi. My chcieliśmy w Tenisowej zrobic weselicho, ale wychodzio na to że sala bedzie za mała i jesteśmy w kropce. Musze Hotel Sopot jescze raz spenetrowac.
Ponadto nie mam pomysłu na wesele, ale bede starała sie je zorganizowac w duchu konserwatywnym tzn orkiestra, przyśpiewki disco polo itp...
Do tego wszystkiego tradycyjnie jestem chora i nawet nie bardzo mi sie chce gdziekolweiek jeździc, ogladać i załatwiać.
Pozdrawiam gorąco