do Robalka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Robalku jak u Ciebie sprawy z mężczyzną?? u mnie się troszkę poprawiło? buziaczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Robalka

Kochana! Jak to miło, że o mnie myślisz, mimo że masz własne problemy! U mnie jest huśtawka nastrojów - raz gorzej. W sobote było chyba najfatalniej, ale wreszcie zmusiłam go do wysłuchania swoich racji, powiedziałam, że na serio rozważam wyprowadzkę i rozstanie, że nie dba o moje uczucia, i że ja też nie mam już siły na umartwianie się dla dobra związku. Chyba go to trochę ruszyło, bo od tego czasu jest dla mnie życzliwszy i bardziej zwraca na mnie uwagę, ale mi się nie chce wierzyć (przynajmniej nie tak szybko), że się zmieni.

Gwoli ścisłości, ślub odwołałam ja, żeby mi tu zaraz jakieś złośliwce nie pisały, że mnie facet rzucił z powodu przywar charakteru!

ściskam cieplutko

Robalek

PS. A może jednak zareflektujesz na spotkanko?

Trzymajcie się dziewczyny

ojojo nie dobrze! szkoda że tak się wszystko dziwnie układa najgorsze problemy wynkają przed ślubem! dobrze że nie po ;) ale tak naprawde co ma być to bedzie! pewnie że możemy się spotkać jak najbardziej! tylko teraz wyjeżdźam na urlop ale potem... jasne że tak:))))))))

Witam jeszcze raz wszystkie forumowe słoneczka!
Ponieważ rzadko zaglądam na forum (nie mam po co, chliiiiiip), to prosze Was bardzo, żebyście w sprawach wszelakich kontaktowały się ze mną na maila z profilu. Oczywiście WYWALTO trzeba wywalić.

Pozdrawiam wszystkie panny młode

Robalek

Myślałam ostatnio o Tobie co sie dzieje z Waszym związkiem i czy dalej planujecie slub.
Ja tez żadko jestem na forum, więc proszę podaj mi jescze raz swojego maila.
Buziaczki

Ślubu nie planuję, jeśli chodzi o związek, to na razie jest tak sobie, ale mój niedoszły mąż niedługo się przeprowadza do własnego domu i wtedy się pewnie rozstaniemy.

Robalek

mój mail: roback@vp.pl