do UB i do mila29

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam pytanie do was, prosze odpiszcie...
do mila29: gdzie robiliscie ten obiad weselny?
do UB: gdzie odbedzie sie wasz obiad weselny?
moze mi cos podpowiecie, szukam restauracji na taki wlasnie obiadek, nie chcemy robic weselicha, wiec tylko slub no i obiad dla najblizszej rodziny.
czy duzo wczesniej trzeba rezerwowac???
pozdrawiam i czekam na odzew.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do UB i do mila29

my zarezerwowaliśmy miejsce w hotelu Lival w Brzeźnie.... tam są 2 sale jedna większa a druga mniejsza i właśnie w tej mniejszej będzie nasz obiad :) a rezerwowaliśmy we wrześniu a ślub w kwietniu.... trudno znaleźć małą salę, gdzie nie ma ryzyka, że obok będzie drugie weselicho... zastanawialiśmy się też nad restauracją Secesja w Sopocie (przy Grunwaldzkiej), no ale tam jest drogo... nawet bardzo, chociaż jeśli masz nieograniczony budżet to warto się tam przejść i zapoznać się z ich ofertą... najpierw trochę przesadzają z cenami a potem zaczynają spuszczać jednak ten poziom i tak jest bardzo wysoki....

a ja mam pytanie do mili odnosnie wycieczki do wenezueli-czy mozesz mi napisac ile kosztowala i z jakiego biura jechaliscie i co warto zobaczyc??

My chcielismy w tym roku pojecha na Kube i do Meksyku ale jak mowisz ze Wenezuela taka ladna to moze wezmiemy ja po uwage w naszych planach

pozdrawiam!

Dwór Oliwski